Ontdek Bar-sur-Aube en zijn wijnbouwers

Ga je door Bar-sur-Aube en wil je wat wijngaarden ontdekken voordat je vertrekt? We zijn er om je te helpen. Bar-sur-Aube is een stad in het noordoosten van Frankrijk, in het departement Aube in de regio Champagne-Ardennen. Het produceert verschillende appellatiewijnen: Champagne en Coteaux Champenois. Door de wijngaarden kunt u de schoonheid van Champagne aanschouwen en de geschiedenis ontdekken van de wijnbouwers die elke dag wijnen met een unieke smaak produceren. We bieden een lijst met activiteiten die u kunt doen in Bar-sur-Aube en omgeving: champagne proeven, kelderbezoek, wijnworkshop, alles is aanwezig om u te plezieren.

Ervaringen om mij heen
Open map

Wat te doen en wat te bezoeken in Bar-sur-Aube?

Bezoeken en proeverijen in de buurt van Bar-sur-Aube

Zie op een kaart

Ben je op zoek naar een specifieke ervaring?

Welke bezoeken en proeverijen in de wijndomeinen van Bar-sur-Aube?

Maak van de gelegenheid gebruik om langs te gaan bij de wijnmakers en hun wijngaarden te bezoeken, zij zullen u graag hun verhaal vertellen en hun werk aan u uitdiepen. De stad Bar-sur-Aube is omgeven door heuvels en heuvels van Champagne, dus u kunt zorgeloos genieten van de natuur, rust en zachtheid. De stad wordt doorkruist door de Dageraad, vandaar de naam.


Ps: de stad zit vol met anekdotes en is historisch gezien erg rijk. Maar niemand zal je beter vertellen dan de lokale bevolking zelf, de geschiedenis van hun stad. Stel ze gerust vragen, ze leggen je graag uit wat er is gebeurd in de stad waar ze wonen.

Ontdek andere steden in de buurt van Bar-sur-Aube

  • Reims Reims

    Reims

  • Troyes Troyes

    Troyes