Rondleidingen in de wijngaard, Bayonne

Onder de vele rondleidingen en excursies in de wijngaarden van het zuidwesten , zult u zeker uw geluk vinden in Bayonne.

Zeer beroemde stad, zeer bezocht vanwege zijn architectonisch erfgoed, de pittoreske middeleeuwse stad Bayonne is ook een van de bolwerken van het wijntoerisme in Gascogne.

Reis een deel van de South West Wine Route vanuit Bayonne met onze gidsen en partnerwijnboeren. Gespecialiseerd in verblijven en activiteiten voor wijntoerisme, organiseren uw gidsen tochten per fiets, voertuig en te voet om u te helpen de wijngaard te ontdekken. Deze liefhebbers van de cultuur en het land van de Gascons delen hun kennis en geheimen over de regio, de plaatsen en hun geschiedenis.

Sommige activiteiten nemen je mee terug door de eeuwen heen om het erfgoed en de ontwikkeling van de wijngaard beter te begrijpen.

Vergelijk de verschillende rondreizende activiteiten met een gids door de meningen te raadplegen van wijntoeristen die hun vertrouwen in ons hebben gesteld, en boek uw rondleiding in de wijngaarden van Bayonne.

Ervaringen om mij heen
Open map

Ontdek andere rondleidingen / excursies in Zuid West