Oporto Sensations Tour

Douro Valley-Top Choice 2023, boot, lunch, proeverij

9h00
1 beoordelingen 5,0
170,00 €

per persoon

Gratis afzegging tot 48 uur voor.

Over de ervaring

9h00

2 - 8 personen

7 proeverijen
Rondleiding / excursie
Beschikbaar vanaf: Engels,  Portugees
Douro en wijntour, wordt alleen behandeld in de regio die wordt afgebakend en beschouwd door UNESCO, werelderfgoed.
De gids heeft een grondige kennis van de regio, hij zal u een bezoek en uitleg geven van de meest emblematische plaatsen van de Douro, zoals Peso da Régua, Pinhão, typische dorpjes en nog veel meer... Porto Sensations Tour, is niet alleen gericht op het onderwijzen van het prachtige landschap, maar ook om zijn klanten de ware manier van leven en gewoonten van de lokale bevolking bij te brengen, en hen niet alleen naar de typische plaatsen van de toeristische routes te brengen.

Er zullen 2 bezoeken zijn aan 2 wereldberoemde wijnproducenten. Bij elk bezoek zal een gespecialiseerde gids alle productiefasen uitleggen en demonstreren. Onze klanten hebben het recht om tijdens de 2 bezoeken verschillende wijnproeven uit te voeren.

In Pinhão kunt u genieten van een typische maaltijd in een lokaal restaurant en de regionale gastronomie van de Douro proeven. De beroemde tafelwijn van de regio (DOC) wordt geserveerd, proeverij van 2 wijnen, wit en rood. All-inclusive lunch.

Op deze plek wordt het een prachtige boottocht, die een unieke en onvergetelijke ervaring biedt. We bezoeken verschillende monumenten, evenals het beroemde treinstation en de uitkijkpunten waarmee we uitzicht hebben op het prachtige landschap van de regio.

Douro produceerde naast wijn ook een van de beste olijfolie van Portugal. We zullen onze klanten een gastronomische olieproeverij aanbieden, waar ze een ander prachtig product uit de Douro zullen proeven, evenals een proeverij van traditionele fruitgelei uit de regio.
Ons doel is om de verschillende realiteiten van de Douro-vallei te demonstreren en te vergelijken, die dit gebied tot een unieke en gedenkwaardige plek maken.

Wat zit er allemaal in

7 proeverijen
proeverij
maaltijd
Gids
Fles water
Chauffeur
Privé vervoer

Over de gastheer

Oporto Sensations Tour is een familiebedrijf gevestigd in Porto, wiens doel het is om onze klanten een premium service te bieden als het gaat om rondleidingen. Cultuur, wijn, gastronomie, rivier, zee en magische natuur zijn de producten die we willen delen met degenen die ons bezoeken. We bieden momenten van echt geluk en emotie die worden gekenmerkt door een simpele glimlach aan het eind van de dag.
Wij zijn een familiebedrijf dat onze klanten op voornaam behandelt en waar klanttevredenheid een must is.
KLEINE GROEPEN.

Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige terugbetaling van de ervaring als annulering plaatsvindt tot 48 uur vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of iets anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Routebeschrijving

Totale duur van de tour: 6h45

1

Ophalen in de stad Porto

1h15

Ophalen bij uw appartement/hotel in de stad Porto. Het begin van onze reis naar de Dourovallei in een comfortabel busje met airconditioning. Tijdens de reis geeft de gids verschillende uitleg over de geschiedenis en curiosa van Portugal. En beantwoord ook al uw vragen.

2

Geweldig uitzichtpunt

15minuten

Stop bij een van de mooiste uitzichtpunten in de regio. De gids vertelt over de regio, de wijnen en maakt ongelooflijke foto's met je mobiele telefoon of camera.

3

Boottocht

1h00

Het is tijd voor een prachtige boottocht in het mooiste deel van de Dourovallei. Het wordt een ervaring op een traditionele boot die vaten vervoerde, de Rabelo-boot. Het wordt 1 uur pure ontspanning langs de oevers van de rivier de Douro.

4

Wijn landgoed

45minuten

We gaan naar een wijnmakerij waar alle geheimen van portwijn worden ontrafeld. Eén van de beste wijnhuizen in de regio (High Class). Naast de wijn proef je ook gastronomische olijfolie van Douro.

5

Lunchtijd

1h00

We lunchen in een traditioneel restaurant. Omdat we maar kleine groepen hebben, is het een gezellig moment om bij te praten, ervaringen uit te wisselen en typisch Portugese producten te proeven. Proeverij van verschillende Douro-tafelwijnen, onbeperkte hoeveelheid :)

6

Berijd de mooiste weg van Portugal N222

30minuten

Laten we gaan via wat wordt beschouwd als de mooiste weg van Portugal, de N222. Prachtige bezienswaardigheden, altijd zij aan zij met de rivier de Douro.

7

45minuten

Op de tweede wijnmakerij heb je contact met alle verschillende stadia van de wijnproductie, van de wijngaarden tot de stempelplaats, via de vaten en eindigend met het bottelen. De kelder bevindt zich op een niveau onder de oppervlakte, waardoor het een perfecte plek is om de wijn te laten rijpen. Een ongelooflijke plek die je zal verrassen.

8

Terug naar de stad Porto

1h15

Na een dag vol ongelooflijke ervaringen is het tijd om onze reis terug naar Porto te beginnen. Ze zullen kunnen ontspannen en zelfs een beetje kunnen rusten. De drop-off vindt plaats bij uw hotel/appartement, +/- 17.30 uur, afhankelijk van het verkeer.


Waar bevindt de ervaring zich?

Douro Valley-Top Choice 2023, boot, lunch, proeverij - Winalist

Rua de São Filipe de Nery 4050-293, Porto, Porto, Portugal


Recensies van Douro Valley-Top Choice 2023, boot, lunch, proeverij
1 beoordelingen
Deze recensies zijn automatisch vertaald. Ze kunnen dus fouten bevatten.
Marie Vlag fr
5,0
2 jaar geleden

Wat een geweldige wijnproeverij in de Douro-vallei! De landschappen waren prachtig en de wijnen heerlijk. We genoten van elk moment van dit bezoek.

Misschien vind je dit ook interessant

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse reisgidsen en tips voor uw wijn- en sterke drankreizen, samen met speciale aanbiedingen!

Toonaangevend platform voor wijn- en sterke drankliefhebbers, evenals wereldreizigers.

+1450 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.