Domaine De Grangeneuve

Workshop wijn en chocolade koppelen

1h30
1 beoordelingen 5,0
31,00 €

per persoon

Gratis afzegging tot 7 dagen voor.

Over de ervaring

1h30

6 - 15 personen

5 proeverijen
Oenologische workshop Privé bezoek
Beschikbaar vanaf: Frans
Laat uw smaakpapillen trillen en ontrafel het mysterie van de combinaties van terroirs tussen wijnen en chocolaatjes via onze gastronomische en leerzame proeverijen! Magische allianties, ongebruikelijke combinaties... Ontdek de magie van de combinaties tussen deze twee uitzonderlijke producten. Op het programma 5 cuvées met 5 chocolaatjes uit verschillende regio's en verschillende cacaopercentages om te combineren.

Wat zit er allemaal in

5 proeverijen
proeverij
Fles water

Over de gastheer

Grangeneuve werd 50 jaar geleden opgericht door mijn ouders, Odette en Henri BOUR. Wat een lange avontuurlijke weg sinds het begin van de onderneming; mijn ouders zijn nu bijna met pensioen! Het kostte ons tientallen jaren van hard werken om op het punt te komen om onze wijnen bekend te maken, sinds de oprichting van onze wijngaard in plaats van het lokale eikenbos, binnen een zeer onbekende AOC, tot de dag waarop onze wijnen op de menukaarten van zeer gerenommeerde etablissementen, waaronder veel restaurants met een Michelin-ster. Ons succes hebben we te danken aan onze grote vraag naar kwaliteit. In Grangeneuve wordt niets of bijna niets aan het toeval overgelaten, behalve het weer! We beoefenen duurzame landbouw; we bewerken onze grond regelmatig en gebruiken de minst agressieve producten voor onze wijnstokken. We oogsten bij optimale rijpheid van de druiven in overeenstemming met de doelstellingen voor elke vintage en wijnsoort. We voeren nauwgezette en precieze vinificatie uit om onze druiven, de vruchten van ons terroir, te laten zien. De vinificaties worden uitgevoerd per druivenras en per perceel, waarbij we ons aanpassen aan het potentieel van elke wijnstok en aan de doelstellingen die we voor elke wijn stellen. We investeren regelmatig in materialen voor de kelder en voor de wijnbereiding om elk jaar vooruitgang te boeken in onze zoektocht naar kwaliteit. We worden gedreven door de wens om kwaliteitswijnen te maken zonder enige concessie en met veel aandacht voor onze klanten. Henri Bour

Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige terugbetaling van de boeking als de annulering plaatsvindt tot 7 dagen vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of iets anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

Workshop wijn en chocolade koppelen - Winalist

O.et H.Bour - Domaine de Grangeneuve, Roussas, France


Recensies van Workshop wijn en chocolade koppelen
1 beoordelingen
Deze recensies zijn automatisch vertaald. Ze kunnen dus fouten bevatten.
Alexandre Vlag fr
5,0
2 jaar geleden

Misschien vind je dit ook interessant

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse reisgidsen en tips voor uw wijn- en sterke drankreizen, samen met speciale aanbiedingen!

Toonaangevend platform voor wijn- en sterke drankliefhebbers, evenals wereldreizigers.

+1450 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.