Quinta Da Raza

Alvarinho-wijnproeverij

1h30
27,50 €

per persoon

Gratis afzegging tot 72 uur voor.

Over de ervaring

1h30

2 - 22 personen

3 proeverijen
Bezoek en proeverij Privé bezoek
Beschikbaar vanaf: Frans,  Engels,  Spaans,  Portugees
De Alvarinho-variëteit, wereldwijd erkend, heeft een persistent, veelzijdig en intens karakter. In combinatie met Trajadura wordt het een onweerstaanbare melange dankzij zijn elegantie en harmonie van smaken. De blend Alvarinho – Avesso blijkt een krachtige wijn te zijn, met een goed bewaarpotentieel.

Tijdens deze wijnproeverij krijgt u de gelegenheid om de Quinta da Raza-wijnen te ontdekken die zijn geproduceerd met de Alvarinho-variëteit. Een inleiding tot de aroma's en smaken van de Alvarinho-variëteit, een korte geschiedenis en beschrijving ervan. De proeverij van de gekozen wijnen gaat gepaard met regionale hapjes. Laat uw fantasie de vrije loop, stel vragen en wij zullen u graag antwoorden en de unieke smaken van deze prachtige variëteit bekendmaken.

Wat zit er allemaal in

3 proeverijen
proeverij
Gids
Fles water

Over de gastheer

Met een geschiedenis die meer dan vier eeuwen teruggaat, zijn er veel herinneringen die generaties van de familie Teixeira Coelho hebben gekruist, met dezelfde passie en toewijding.

Met een bevoorrechte locatie, in het binnenland van de regio Minho, heeft het een microklimaat dat wordt beïnvloed door de Tâmega-rivier en de Serra do Marão, die de Atlantische winden onderscheppen. De wijngaarden van Raza ontwikkelen zich op deze locatie met de zorg en omstandigheden die deze unieke regio zo genereus biedt.

Met een prachtige blootstelling aan de zon, een hoogte van 250 meter en land van granietachtige oorsprong, met kleiachtige leistenen gebieden, ongebruikelijk in de Vinho Verde-regio, presenteert de wijngaard van Quinta da Raza een uniek terroir, dat de cultuur van de wijngaard versterkt door de kwaliteit van de druiven die hier worden geproduceerd, van Azal, Arinto, Avesso, Padeiro, Trajadura, Vinhão tot Alvarinho.

Quinta da Raza bevordert een natuurlijk evenwicht met de natuur en de omgeving eromheen, waarbij de biodiversiteit wordt behouden en deze synergie wordt bevorderd, wat tot uiting komt in een geïntegreerd milieuproductiesysteem.


Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 72 uur vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of iets anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

Alvarinho-wijnproeverij - Winalist

Rua de Peneireiros 4890-571, Portugal


Misschien vind je dit ook interessant

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse reisgidsen en tips voor uw wijn- en sterke drankreizen, samen met speciale aanbiedingen!

Toonaangevend platform voor wijn- en sterke drankliefhebbers, evenals wereldreizigers.

+1450 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.