Quinta Da Raza

Route door Mondim de Basto met wijnproeverij

3h30
60,00 €

per persoon

Gratis afzegging tot 7 dagen voor.

Over de ervaring

3h30

4 - 9 personen

2 proeverijen
Bezoek en proeverij Privé bezoek
Beschikbaar vanaf: Frans,  Engels,  Spaans,  Portugees
In Mondim de Basto ligt de Castro do Crastoeiro, een van de best bestudeerde versterkte nederzettingen die tijdens de ijzertijd (ca. 9e eeuw v. de bergketens van Noord-Portugal. Ga met ons mee op een bezoek aan deze proto-historische nederzetting en leer meer over het dagelijks leven en de boeren- en krijgersgemeenschappen die er woonden.

Aan het einde van het bezoek aan de Castro gaan we verder richting de top van Monte Farinha (hoogte max. 947 meter), meer bepaald naar het Heiligdom van Nossa Senhora da Graça, het einde van de beroemdste etappe van de Ronde van Portugal met de fiets. Laat u betoveren door het adembenemende landschap en maak enkele van de meest memorabele foto's van uw vakantie.

Om energie op te doen, is er niets beters dan naar huis terugkeren, wat hetzelfde is als zeggen tegen Quinta da Raza, en genieten van de wijnproeverijen en gastronomische lekkernijen die we voor u hebben bereid.

Wat zit er allemaal in

2 proeverijen
proeverij
Gids
Fles water
Chauffeur
Privé vervoer

Over de gastheer

Met een geschiedenis die meer dan vier eeuwen teruggaat, zijn er veel herinneringen die generaties van de familie Teixeira Coelho hebben gekruist, met dezelfde passie en toewijding.

Met een bevoorrechte locatie, in het binnenland van de regio Minho, heeft het een microklimaat dat wordt beïnvloed door de Tâmega-rivier en de Serra do Marão, die de Atlantische winden onderscheppen. De wijngaarden van Raza ontwikkelen zich op deze locatie met de zorg en omstandigheden die deze unieke regio zo genereus biedt.

Met een prachtige blootstelling aan de zon, een hoogte van 250 meter en land van granietachtige oorsprong, met kleiachtige leistenen gebieden, ongebruikelijk in de Vinho Verde-regio, presenteert de wijngaard van Quinta da Raza een uniek terroir, dat de cultuur van de wijngaard versterkt door de kwaliteit van de druiven die hier worden geproduceerd, van Azal, Arinto, Avesso, Padeiro, Trajadura, Vinhão tot Alvarinho.

Quinta da Raza bevordert een natuurlijk evenwicht met de natuur en de omgeving eromheen, waarbij de biodiversiteit wordt behouden en deze synergie wordt bevorderd, wat tot uiting komt in een geïntegreerd milieuproductiesysteem.


Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige terugbetaling van de boeking als de annulering plaatsvindt tot 7 dagen vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of iets anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

Route door Mondim de Basto met wijnproeverij - Winalist

Rua de Peneireiros 4890-571, Portugal


Misschien vind je dit ook interessant

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse reisgidsen en tips voor uw wijn- en sterke drankreizen, samen met speciale aanbiedingen!

Toonaangevend platform voor wijn- en sterke drankliefhebbers, evenals wereldreizigers.

+1450 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.