Quinta Da Raza

Proeverij op maat: uw keuzes

1h30
25,50 €

per persoon

Gratis afzegging tot 72 uur voor.

Over de ervaring

1h30

2 - 22 personen

3 proeverijen
Bezoek en proeverij Privé bezoek
Beschikbaar vanaf: Frans,  Engels,  Spaans,  Portugees
Ben jij in staat tot de perfecte combinatie?

In deze wijnbeleving nodigen we onze bezoekers en klanten uit om hun eigen gepersonaliseerde selectie te maken. We dagen je daarom uit om een perfecte combinatie te maken door 3 wijnen te kiezen, namelijk één uit de 'Dom Diogo'-portfolio, een andere uit het 'Quinta da Raza'-assortiment en tot slot een van onze unieke en onvergetelijke 'Natural Wines'.

Wij zijn verantwoordelijk voor de selectie van regionale lekkernijen en snacks om te harmoniseren met uw keuzes en, natuurlijk, al het plezier en het voorrecht u te mogen verwelkomen.

Ga jij onze uitdaging aan?

Wat zit er allemaal in

3 proeverijen
proeverij
Gids
Fles water

Over de gastheer

Met een geschiedenis die meer dan vier eeuwen teruggaat, zijn er veel herinneringen die generaties van de familie Teixeira Coelho hebben gekruist, met dezelfde passie en toewijding.

Met een bevoorrechte locatie, in het binnenland van de regio Minho, heeft het een microklimaat dat wordt beïnvloed door de Tâmega-rivier en de Serra do Marão, die de Atlantische winden onderscheppen. De wijngaarden van Raza ontwikkelen zich op deze locatie met de zorg en omstandigheden die deze unieke regio zo genereus biedt.

Met een prachtige blootstelling aan de zon, een hoogte van 250 meter en land van granietachtige oorsprong, met kleiachtige leistenen gebieden, ongebruikelijk in de Vinho Verde-regio, presenteert de wijngaard van Quinta da Raza een uniek terroir, dat de cultuur van de wijngaard versterkt door de kwaliteit van de druiven die hier worden geproduceerd, van Azal, Arinto, Avesso, Padeiro, Trajadura, Vinhão tot Alvarinho.

Quinta da Raza bevordert een natuurlijk evenwicht met de natuur en de omgeving eromheen, waarbij de biodiversiteit wordt behouden en deze synergie wordt bevorderd, wat tot uiting komt in een geïntegreerd milieuproductiesysteem.


Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 72 uur vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of iets anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

Proeverij op maat: uw keuzes - Winalist

Rua de Peneireiros 4890-571, Portugal


Misschien vind je dit ook interessant

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse reisgidsen en tips voor uw wijn- en sterke drankreizen, samen met speciale aanbiedingen!

Toonaangevend platform voor wijn- en sterke drankliefhebbers, evenals wereldreizigers.

+1450 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.