Fondugues Pradugues

Picknick in de wijngaarden

3h00
100,00 €

per persoon

Gratis afzegging tot 24 uur voor.

Over de ervaring

3h00

2 - 4 personen

3 proeverijen
Bezoek en proeverij Privé bezoek
Beschikbaar vanaf: Frans,  Engels
Voor een intieme lunch, na een bezoek en proeverij van onze verschillende jaargangen, kunt u genieten van een picknick tussen de wijnstokken, bereid door onze chef-kok Valentine Costuna. Lunch in de schaduw van onze parasoldennen, vergezeld van een fles wijn naar keuze.

Wat zit er allemaal in

3 proeverijen
proeverij
maaltijd
Gids
Fles water

Over de gastheer

Fondugues Pradugues is een familiewijndomein waarvan de oorsprong teruggaat tot 1964. Genesteld in een betoverende omgeving, is dit landgoed gewijd aan de productie van natuurlijke en biodynamische wijnen, die een diepe overtuiging van respect voor het milieu belichamen. Deze filosofie vertaalt zich in zorgvuldige landbouwpraktijken en een authentieke verbinding met het land.

Een van de meest opvallende kenmerken van Fondugues Pradugues is haar inzet voor duurzame wijnbouw. Het landgoedteam werkt in nauwe harmonie met de natuur en komt minimaal tussen in de wijnstokken. De wijnstokken worden handmatig onderhouden, waardoor een meer ambachtelijke benadering van de wijnbouw wordt bevorderd. Bovendien wordt de grond bewerkt met behulp van hun eigen paard, waardoor de ecologische voetafdruk wordt verkleind en de lokale biodiversiteit behouden blijft.

De wijnen geproduceerd door Fondugues Pradugues dragen het stempel van deze filosofie. Ze weerspiegelen een bewaard gebleven terroir en knowhow die van generatie op generatie is doorgegeven. Biodynamische teeltmethoden zorgen ervoor dat de druiven zich volledig kunnen uiten, waardoor wijnen ontstaan die de essentie van de plek vastleggen.

Bezoekers van Fondugues Pradugues worden uitgenodigd om dit unieke wijnavontuur te ontdekken. Naast het proeven van uitzonderlijke wijnen, kunnen ze de pittoreske wijngaarden verkennen, meer te weten komen over de milieuvriendelijke praktijken van de wijnmakerij en genieten van de warme, gezinsvriendelijke sfeer die dit etablissement kenmerkt. Fondugues Pradugues belichaamt een harmonieus huwelijk tussen traditie, natuur en uitmuntende wijn.

Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 24 uur vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of iets anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

Picknick in de wijngaarden - Winalist

7677 Route des Plages Road 93, Ramatuelle, France


Misschien vind je dit ook interessant

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse reisgidsen en tips voor uw wijn- en sterke drankreizen, samen met speciale aanbiedingen!

Toonaangevend platform voor wijn- en sterke drankliefhebbers, evenals wereldreizigers.

+1500 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.