Domaine Ninot

Fietsen op het landgoed

3h00

65,00 €

per persoon

Gratis afzegging tot 72 uur voor.

Over de ervaring

3h00

4 - 10 personen

3 proeverijen
Bezoek en proeverij
Beschikbaar vanaf: Frans,  Engels,  Spaans
Op een elektrisch ondersteunde fiets en begeleid door een lid van het team, gaat u op pad om de terroirs van het landgoed te ontdekken.
Tijdens een wandeling van 2 uur in het hart van de Côte Chalonnaise kunt u genieten van de landschappen van Rully en Mercurey terwijl u de levenscyclus van onze wijnstokken en de kenmerken van onze percelen begrijpt.
In verschillende etappes kunnen we u vertellen over onze geschiedenis, die van onze appellations, maar ook over de waarden die we verdedigen en de uitdagingen van de biologische landbouw.
Terug op het landgoed bezoekt u de vatkamer om de geheimen van het maken van onze wijnen te ontdekken. We sluiten de excursie af met een proeverij van 3 biologische wijnen (dorpen en 1er crus).

Wij werken met de natuur. Bij moeilijke klimatologische omstandigheden kan het soms grillig zijn. Denk eraan om geschikte kleding te dragen, evenals schoenen die geschikt zijn voor fietsen (bij voorkeur gesloten).

Wat zit er allemaal in

Proeven van 3 wijnen
proeverij
fietsen
Gids

Over de gastheer

De Ninots zijn al sinds de 14e eeuw kuipers en wijnbouwers. Broer en zus, we hebben samen het familielandgoed overgenomen. We cultiveren, produceren en verkopen verschillende terroirs van AOP Rully en Mercurey dankzij onze 13 hectare gecertificeerde biologische wijnstokken. Wij bieden zowel bezoeken, proeverijen als workshops aan die gericht zijn op het uitleggen en bespreken van het beroep van wijnboer, de wijnstok en wijn. Echte momenten van delen.

Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 72 uur vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

Fietsen op het landgoed - Winalist

2 Rue de Chagny, Rully, France


Misschien vind je dit ook interessant

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte dankzij maandelijkse reisgidsen en tips voor je reizen met wijn en sterke drank. Oh, en ook speciale aanbiedingen!

Toonaangevende website voor wijn en sterke drank
liefhebbers en wereldreizigers.

+1350 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.