Wijnen & chocolaatjes
La Cavale

Wijnen & chocolaatjes

1h00

30,00 €

per persoon

Gratis afzegging tot 24 uur voor.

Over de ervaring

1h00

2 - 10 personen

6 proeverijen
Wijn proeven
Beschikbaar vanaf: Frans
6 wijnen, 6 chocolaatjes, een scala aan mogelijke combinaties voor uw grootste plezier en die uw smaakpapillen net zo zullen bekoren als verrassen. Ik zal u in correspondentie een wijs advies geven over overeenkomsten tussen verschillende soorten chocolaatjes met een keuze aan wijnen. . Veel druivensoorten die van oudsher worden gebruikt voor de productie van natuurlijke zoete wijnen zijn te vinden rond de Middellandse Zee, met name uit verschillende regio's in het zuiden van Frankrijk. Ze worden "muscat", "grenache", "malvoisie" of "macabeo" genoemd. Wat de chocolade betreft, deze is lokaal gemaakt, in het hart van het natuurpark Luberon, hoewel deze bonen van veel verder weg komen. Stéphane Roux, een gepassioneerde chocolatier uit Pertuis (nabij Aix-en-Provence) maakt niet minder dan 56 soorten chocoladesnoepjes, maar hij vergeet nooit zijn eerste liefde als hij zegt: hoogwaardige grondstof, en daarmee is alles mogelijk.” Bezorgd om de cacaosector van het ene uiteinde van de productieketen tot het andere te beheersen, richtte hij in 2015 “Cacao Diklae” op, een cacaoplantage in Costa Rica.

Wat zit er allemaal in

6 proeverijen
proeverij
Gids

Over de gastheer

La Cavale is een uitzonderlijk wijnhuis. Gelegen in het hart van het regionale park Luberon, zal de eigentijdse stijl u verbazen. Je wordt vastgehouden door de 65 meter lange, met de hand uitgehouwen stenen muur en de ultramoderne kelder en boetiek. Een echte conceptstore, het is een uniek wijncentrum waar wijnliefhebbers en bezoekers alle aspecten van de « wijde wereld van de wijn » kunnen ontdekken!

Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 24 uur vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

Wijnen & chocolaatjes - Winalist

Route de Lourmarin


Misschien vind je dit ook interessant

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte dankzij maandelijkse reisgidsen en tips voor je reizen met wijn en sterke drank. Oh, en ook speciale aanbiedingen!

Toonaangevende website voor wijn en sterke drank
liefhebbers en wereldreizigers.

+1400 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.