Âme Wine

A LA CARTE LEUKE WIJNPRESENTATIES

8h00
300,00 €

per persoon

Deze ervaring kan momenteel niet worden geboekt.

Over de ervaring

8h00

2 - 4 personen

10 proeverijen
Rondleiding / excursie Privé bezoek
Beschikbaar vanaf: Frans,  Engels
De Loire-vallei is een toeristische regio, rijk en gevarieerd.
Daarom biedt Âme Wine u wijn- en sport-, wijn- en cultuuractiviteiten aan.
En daarnaast ontwerpen we voor het proeven van wijnen uit de regio op maat gemaakte ontdekkingscursussen die spel- en sportactiviteiten of de beste toeristische ontdekkingen combineren.
Een andere manier voor 7-77-jarigen om de wijngaarden en de regio te ERVAREN.
Afhankelijk van het aantal personen, uw keuze van activiteiten, uw schema, uw accommodatie, zullen wij het beste programma organiseren, inclusief uiteraard een of meerdere (afhankelijk van uw tijd) bezoeken aan de beste landgoederen, aan een tufsteengrot (typisch in onze regio), begeleide proeverij en educatieve wandeling door de wijngaarden en we laten u kennismaken met de grandeur van onze regio en zijn wijnen!
Onze diensten :
Tochten in de wijngaarden op gyropoden, fietsen, in zijspannen
Aperitiefexcursies op de Loire op de “Toue”-boot (een traditionele rivierboot op de Loire)
Op maat gemaakte programma's om bekende toeristische trekpleisters te bezoeken
Yogaworkshops in de wijngaarden met proeverijen (afhankelijk van de beschikbaarheid van onze Yogi-partner!)
Runderrib of mixed grill gekookt op open vuur in een traditionele holbewonersgrot
U kunt een maaltijd aan uw reis toevoegen: een chique picknick, of een volledige maaltijd in de wijngaarden, op een domein, in een holbewonersgrot of aan de Loire... Dankzij onze relaties met restaurantvrienden, kaasmakers, bakkers en lokale producenten. Âme Wine kan uw ervaring verrijken met een lokale gastronomische maaltijd.
Ons doel: u een UNIEKE & MEMORABELE ervaring laten beleven, een MENSELIJK avontuur, "dat smaak heeft"!

Wat zit er allemaal in

10 proeverijen
proeverij
maaltijd
fietsen
Gids
Fles water
Chauffeur
Privé vervoer

Over de gastheer

Een gezegde in onze streek luidt: "Onwetendheid over de Loire is geen excuus"! En omdat de Wijn een geweldig "excuus" is om een regio te ontdekken, hebben we een totaalconcept gecreëerd en onze aanpak bestaat uit een totale onderdompeling in de wijngaarden en de kennis van wijn in combinatie met regionale schatten, leuke activiteiten en de gastronomie van de regio. Âme Wine ontwerpt leuke wijnpresentaties à la carte, aangepast aan uw wensen en grenzen, om u een unieke ervaring te laten beleven. Elke proeverij vindt plaats in het hart van onze uitzonderlijke wijngaarden en over alle appellaties van de Loire, maar vooral in de AOC's van de Touraine: St Nicolas de Bourgueil, Bourgueil, Chinon, Vouvray, Montlouis-sur-Loire, Azay-le- Rideau.... De domeinen zijn speciaal uitgekozen vanwege hun productiekwaliteit, hun geschiedenis en hun grote erfgoed en we zullen u kennis laten maken met de wijngaarden van de Loire, door middel van een begeleide proeverij van een breed scala aan wijnen - mousserende, rood en snoep. In een leuke en vriendelijke sfeer ontdekt u de Loire-wijngaarden, de diversiteit, druivensoorten, bodems, maar ook de verschillende methoden van wijnbereiding, de productiefilosofieën. We willen vooral de waarden, de gezelligheid en het respect van het terroir doorgeven, in samenwerking met onze wijnmakersvrienden en lokale producenten. Het is mij een genoegen om mijn passie voor de Touraine met u te delen en u een werkelijk unieke ervaring te laten beleven. Onze sterke punten : Leuke en vriendelijke presentaties rond wijn, terroir in samenwerking met lokale partners. Een programma op maat afgestemd op uw wensen. Presentaties met proeverijen, bezoeken, activiteiten en gastronomie in 1/2 dag of hele dag. Eén aanspreekpunt van begin tot eind. U gaat zeker naar huis met een verbeterde oenologische opleiding, maar met een "stukje van de Loire-vallei" voor altijd in uw gedachten! Ik kijk er naar uit om je binnenkort te ontmoeten...

Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 14 dagen vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of iets anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

A LA CARTE LEUKE WIJNPRESENTATIES - Winalist


Misschien vind je dit ook interessant

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse reisgidsen en tips voor uw wijn- en sterke drankreizen, samen met speciale aanbiedingen!

Toonaangevend platform voor wijn- en sterke drankliefhebbers, evenals wereldreizigers.

+1450 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.