Domaine De Rocheville

Rondleiding "Keldergeheimen"

2h00

8 beoordelingen 4,6
15,00 €

per persoon

Gratis afzegging tot 24 uur voor.

Over de ervaring

2h00

2 - 10 personen

4 proeverijen
Bezoek en proeverij Privé bezoek
Beschikbaar vanaf: Frans,  Engels,  Duits
Geniet van een geweldige tijdreis! Ontdek de grotwoningen van Rocheville en leer meer over de rijke geschiedenis van deze constructies die zo representatief zijn voor het landschap van de regio Saumur. Ga dan verder met het bezoek aan onze eigentijdse wijnmakerij en geniet ten slotte van een wijnproeverij met commentaar en enkele lokale hapjes.

Wat zit er allemaal in

4 proeverijen
proeverij
Gids

Over de gastheer

Domaine de Rocheville is een wijndomein uit de regio Saumur dat 4 verschillende appellaties omvat: Saumur Rosé, Saumur Blanc, Saumur-Champigny en Crémant de Loire. Niet alleen de wijnmakerij heeft altijd op een ecologisch verantwoorde manier gewerkt, maar ook de wijnen zijn sinds 2019 gecertificeerd voor biologische landbouw en sinds 2011 voor Terra Vitis. internationale wedstrijden. Zo zijn Le Roi 2014 ( Saumur Champigny) en La Dame 2014 ( Saumur Blanc ) beide winnaars van een zilveren medaille bij de Decanter World Wine Awards. Dankzij de uitzonderlijke ligging organiseert de wijnmakerij ook het hele jaar door vele evenementen, zoals rondleidingen door de wijnmakerij en wijngaarden, een tentoonstelling van zomerse foto's en schilderijen of de "Vins-Dredis", muzikale Happy Hours die in de zomer op vrijdagavonden plaatsvinden. . In 2020 werd Rocheville voor het tweede jaar op rij geselecteerd uit de finalisten van de Wine Tourism Trophies, uitgereikt door Terre de Vins Magazine en Atout France, en was verheugd een Grand Prix d'Or (gouden prijs) te winnen!

Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 24 uur vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

Rondleiding "Keldergeheimen" - Winalist

Chemin des Hauts de Valbrun


Recensies van Rondleiding "Keldergeheimen"
8 beoordelingen 4,6
Deze recensies zijn automatisch vertaald. Ze kunnen dus fouten bevatten.
Déborah Vlag fr
5,0
1 maand geleden

Zeer leuke ervaring. De ontvangst is hartelijk, het bezoek perfect. Onze gids was leerzaam en zeer attent. Tijdens de proeverij, in een perfect kader, kunt u de wijnen ontdekken die aan het einde van het bezoek worden vermeld.

Antwoord van Domaine De Rocheville:

Un grand merci pour ce beau commentaire. Nous sommes heureux que votre passage au Domaine de Rocheville vous ait plu et espérons avoir le plaisir de vous revoir !


Amandine Vlag fr
5,0
2 maanden geleden

Een erg leuke ervaring in dit gebied, met een zeer goede gids, die ondanks zijn rustige aankomst in het gebied al onze vragen beantwoordde. Dankzij hem en we raden het bezoek aan!


Morgane Vlag fr
5,0
8 maanden geleden

Een verrijkende en interessante ervaring. De gids Charlotte was geweldig en voldeed perfect aan onze verwachtingen. De kleine proeverij van wijn en lokale producten op het einde overtuigde ons. De plaats profiteert van een prachtige omgeving.


Fanny Vlag fr
5,0
12 maanden geleden

Uitstekend bezoek, perfect geanimeerd. We hebben veel dingen ontdekt over de wijnen van het kasteel in een zeer goede sfeer. De proeverij was ook erg interessant.


Fanny Vlag fr
5,0
12 maanden geleden

Uitstekend bezoek, perfect geanimeerd. We hebben veel dingen ontdekt over de wijnen van het kasteel in een zeer goede sfeer. De proeverij was ook erg interessant.

1 2

Misschien vind je dit ook interessant

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte dankzij maandelijkse reisgidsen en tips voor je reizen met wijn en sterke drank. Oh, en ook speciale aanbiedingen!

Toonaangevende website voor wijn en sterke drank
liefhebbers en wereldreizigers.

+1400 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.