Val de Loire Travel

Een dag in de Loire-vallei

9h00

1 beoordelingen 5,0
300,00 €

per persoon

Gratis afzegging tot 72 uur voor.

Over de ervaring

9h00

2 - 8 personen

3 proeverijen
Rondleiding / excursie Privé bezoek
Beschikbaar vanaf: Frans,  Engels,  Italiaans,  Spaans,  Portugees
Wij zijn lid van het label « Vignobles et Découvertes ». Het personeel van Val de Loire zal er alles aan doen om de beste plekken voor u te vinden en uw reis onvergetelijk te maken. - Een medewerker van ons haalt u op waar u maar wilt. Dan ontdekt u de schat van de Val de Loire-vallei in een comfortabele minibus met 9 zitplaatsen. • Wijnproeverij in Vouvray U proeft verschillende soorten Vouvray in een uitzonderlijke troglodietenkelder. Dankzij het personeel krijgt u ook de kans om de voorouderlijke savoir faire te ontdekken. Daar is de chenin koning, de wijnen zijn nobel, delicaat en verfijnd. • Wijnproeverij in Bourgueil. In Bourgueil kunt u de knowhow van de wijnbouwers van Val de Loire echt ontdekken en ervaren. U proeft hun wijnen in een van de troglodietenkelders uit 1869. U zult gecharmeerd zijn van deze pure Cabernet, regelmatig geprezen door kenners, zowel nationaal als internationaal. U krijgt de gelegenheid om enkele wijnen te proeven bij Bourgueil. U zult genieten van een maaltijd in de enige "tonneau-pique-nique" van Frankrijk. Het uitzicht op de wijngaarden en het Chateau de Rigny-Ussé is adembenemend. • Volgende stop bij Chinon. Het bezoek aan de wijngaarden van Val de Loire wordt afgesloten met een bezoek aan een van de mooiste privékastelen van de regio. Het kasteel ligt midden in het Forêt de Chinon. De familie kocht dit kasteel voor het eerst in 1636 en de wijn die ze produceren wordt alom gewaardeerd door degenen die het proeven. Oordeel zelf. Aan het einde van deze «wijnproeverijdag» brengen de medewerkers van Val de Loire u terug naar de vertrekplaats.

Wat zit er allemaal in

3 proeverijen
proeverij
maaltijd
Fles water
Chauffeur

Over de gastheer

Ons team is gevestigd in het hart van de stad Tours en streeft ernaar u een unieke en authentieke ervaring rond de Franse levenskunst aan te bieden. We willen ook dat u deze fantastische en verbazingwekkende regio volledig ontdekt. U wordt vergezeld door professionals, experts en liefhebbers van de Loire-vallei. Of u nu met z'n tweeën, met familie of vrienden bent, wij bieden u de garantie van een authentiek verblijf in de stad. U zult niet alleen de geschiedenis en het erfgoed van de regio kunnen ontdekken, maar ook de Franse gastronomie die kenmerkend is voor de "Jardin de France". Het team van Val de Loire Travel heeft verschillende arrangementen samengesteld die verschillende excursiemogelijkheden bieden. Je kunt ervoor kiezen om de ervaring in kleine groepen of alleen te beleven. De excursies zijn geprivatiseerd en gepersonaliseerd volgens uw wensen. De wens om een service van hoge kwaliteit aan te bieden heeft geleid tot een partnerschap met het label "VIGNOBLES & DÉCOUVERTES". Deze samenwerking garandeert ook de kwaliteit van de tours. Ons online boekings- en betalingsplatform, betrouwbaar en veilig, stelt u in staat om excursies voor uw familie en vrienden te organiseren. Onze diensten omvatten het vervoer, de toegang tot de bezochte sites, lunches, de bezoeken van de kelders en de lokale wijnproeverijen. Kiezen voor Val de Loire Travel is de garantie voor een unieke, betrouwbare en veilige service.

Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 72 uur vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

Een dag in de Loire-vallei - Winalist

78 Rue Bernard Palissy, Tours, France


Hoogst gewaardeerd door bezoekers
5,0 Keuze van bezoekers: Hoogst gewaardeerd Deze host kreeg geweldige recensies! Een must-see tijdens een bezoek aan de regio.

Recensies van Een dag in de Loire-vallei
1 beoordelingen
Deze recensies zijn automatisch vertaald. Ze kunnen dus fouten bevatten.
Jonathan Vlag us
5,0
2 jaar geleden

Dit was een uitstekende excursie met proeverijen en rondleidingen bij 3 wijnhuizen en een ongelooflijke picknicklunch. Onze gids, Mario, was vriendelijk en deskundig. Sterk aanbevelen!

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte dankzij maandelijkse reisgidsen en tips voor je reizen met wijn en sterke drank. Oh, en ook speciale aanbiedingen!

Toonaangevende website voor wijn en sterke drank
liefhebbers en wereldreizigers.

+1400 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.