Azienda Agricola Rechsteiner

Rondleiding en proeverij

1h30

3 beoordelingen 5,0
25,00 €

per persoon

Gratis afzegging tot 2 uur voor.

Over de ervaring

1h30

2 - 20 personen

5 proeverijen
Onmiddellijke boeking Bezoek en proeverij Privé bezoek
Beschikbaar vanaf: Frans,  Engels,  Duits,  Italiaans,  Spaans
Je beleeft de ervaring van een rondleiding waarbij we je de honderdjarige geschiedenis van ons bedrijf vertellen en we zullen je vergezellen op een tour die niet alleen is gewijd aan wijnliefhebbers, maar ook aan natuur- en cultuurliefhebbers. De zeventiende-eeuwse Rechsteiner-wijnmakerij bevindt zich in een prestigieus dorp van groot historisch, architectonisch en naturalistisch belang. Daarin ontdek je samen met ons de verschillende fasen die nodig zijn voor de productie van wijn en onze deskundige sommelier zal je betrekken bij een interessante proeverij van 5 wijnen uit onze Rechsteiner-lijn, waarbij je een goed glas wijn bewuster leert waarderen.

Wat zit er allemaal in

5 proeverijen
proeverij
Gids
Fles water

Over de gastheer

De geschiedenis van de Rechsteiner Winery begon in 1881 toen Friedrich Rechsteiner - toen de Duitse honorair consul in Venetië - het historische Venetiaanse landgoed kocht van Revedin Counts. Gelegen in een van de meest geschikte gebieden van het DOC-gebied van Venetië, met een pedoklimatologische realiteit die zowel de productie van volle rode wijnen als die van elegante en fruitige witte wijnen beloont, vinificeert de wijnmakerij Rechsteiner momenteel alleen druiven van ongeveer 50 hectare eigen wijngaarden. Het bedrijvencentrum is verspreid over een oppervlakte van ruim 6 hectare in een prestigieus historisch, architectonisch en ecologisch kader. De bezoeker kan alle charme van onze geschiedenis herbeleven via een pad dat begint op de binnenplaats van het bedrijf, verder gaat door de eeuwenoude bomen van het park, langs de vijver en de oude koelbox loopt en na het oversteken van de rijen van de didactische wijngaard eindigt in de oude kelder van de zeventiende-eeuwse kelder. Onze wijnen kunnen geproefd worden in de achttiende-eeuwse Torre Colombaia of in de boerderij op ca. 4 Km van de kelder die naast accommodatie (11 kamers en 4 appartementen) ook de mogelijkheid biedt om te lunchen en dineren met typisch lokale producten. Het bedrijf Rechsteiner is VIVA-gecertificeerd voor zijn ecologische duurzaamheid, maakt deel uit van het PPL-circuit (Small Local Productions), is een educatieve boerderij en geassocieerd met de Venetiaanse villa's.

Dingen om te weten

Annulering: Volledige terugbetaling van de boeking als de annulering plaatsvindt tot 2 uur vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

Rondleiding en proeverij - Winalist

2 Via Frassenè


Hoogst gewaardeerd door bezoekers
5,0 Keuze van bezoekers: Hoogst gewaardeerd Deze host kreeg geweldige recensies! Een must-see tijdens een bezoek aan de regio.

Recensies van Rondleiding en proeverij
3 beoordelingen
Deze recensies zijn automatisch vertaald. Ze kunnen dus fouten bevatten.
Kathy Vlag us
5,0
8 maanden geleden

Het terrein van het landgoed en de geschiedenis zijn interessant. De gids, Elisa, was zeer deskundig - we bezoeken al 30 jaar wijnhuizen, dus heb wat perspectief. Het was een persoonlijke, plezierige ervaring!

Rondleiding en proeverij

Paulina Vlag it
5,0
12 maanden geleden

Een ervaring


Anna Vlag us
5,0
2 jaar geleden

Mooie rondleiding over het landgoed die eindigde met een wijnproeverij van goede wijnen samen met charcuterie, kaas en honing. Aangename en gedienstige gids.

Antwoord van Azienda Agricola Rechsteiner :

Thank you so much for visiting us! Enjoy your Italian Holiday. If you come back in the area feel free to visit us again! Warmest Regards Elisa

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte dankzij maandelijkse reisgidsen en tips voor je reizen met wijn en sterke drank. Oh, en ook speciale aanbiedingen!

Toonaangevende website voor wijn en sterke drank
liefhebbers en wereldreizigers.

+1400 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.