Pressoria - Voyage Sensoriel Au Cœur Du Champagne
7 foto's
Pressoria - Voyage Sensoriel Au Cœur Du Champagne

Boek je bezoek op
Pressoria - Voyage Sensoriel Au Cœur Du Champagne

Champagne Wijn museum Aÿ-Champagne
Vertrouw jij op je 5 zintuigen?

Pressoria, gelegen aan de voet van historische heuvels die op de lijst van UNESCO-erfgoed staan, in de stad AŸ-CHAMPAGNE, heeft een voormalig perscentrum van Maison Pommery overgenomen.

Observeer, voel, ruik, luister… Proef
Verken de meeslepende en interactieve reis van PRESSORIA in je eigen tempo. Ontdek champagne met je 5 zintuigen. Geologie, klimaat, druivenoogst, champagne maken, bruisen... Proeverij van 2 champagnes aan het einde van de tour.
De weg vragen

10 Boulevard Pasteur, 51160 Aÿ-Champagne, France Frankrijk

Foto's van de wijn museum

  • Pressoria - Voyage Sensoriel Au Cœur Du Champagne
  • Zintuiglijke reis naar het hart van Champagne

Beoordelingen van gasten

4
(1 beoordelingen)
User Avatar
Laura P. Vlag gb 1 maand geleden

We had commendable experience! Highly recommend it!

Veelgestelde vragen

Is Pressoria - Voyage Sensoriel Au Cœur Du Champagne vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Pressoria - Voyage Sensoriel Au Cœur Du Champagne in het weekend geopend? +
Pressoria - Voyage Sensoriel Au Cœur Du Champagne is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Pressoria - Voyage Sensoriel Au Cœur Du Champagne, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Pressoria - Voyage Sensoriel Au Cœur Du Champagne? +
Pressoria - Voyage Sensoriel Au Cœur Du Champagne only proposes bezoeken en proeverijen:
Moet ik reserveren om Pressoria - Voyage Sensoriel Au Cœur Du Champagne te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 1 uur tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Pressoria - Voyage Sensoriel Au Cœur Du Champagne? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 24 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Pressoria - Voyage Sensoriel Au Cœur Du Champagne ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Pressoria - Voyage Sensoriel Au Cœur Du Champagne is 100 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Pressoria - Voyage Sensoriel Au Cœur Du Champagne? +
De prijs van Pressoria - Voyage Sensoriel Au Cœur Du Champagne ervaringen is € 16,00. Klik hier om meer te weten te komen en een bezoek en proeverij te boeken
Misschien vind je het ook leuk in Champagne

Ontdek Pressoria in Champagne

Ga op een zintuiglijke reis met Pressoria in Champagne . Pressoria is veel meer dan een museum, het is een echte uitnodiging om te reizen. Pressoria, in AŸ-CHAMPAGNE, is een kans om Champagne op een leuke en interactieve manier te ontdekken. Een perfect doordachte, zeer moderne en complete tour. Je 5 zintuigen worden gewekt om alles te leren over La Champagne en zijn beroemde wijn. Om u de verschillende aroma's van het Champagne-terroir te laten proeven, proeft u twee champagnes uit de selectie naar keuze van Pressoria-experts. Omdat de Champagne-heuvels vol klompjes zitten, blijven de champagnes twee maanden op het degustatiemenu staan, voordat ze worden vervangen door nieuwe nuggets. Het is een compleet nieuw bezoek om als stel, met vrienden, familie of in een groep te beleven. Pressoria heeft aan alles gedacht, iedereen heeft recht op een proeverij onder het teken van plezier, druivensap is er voor kinderen, maar ook voor iedereen die geen alcohol drinkt. Wil je vertrekken met een Pressoria-souvenir? De winkel, die alleen lokale producten aanbiedt, opent zijn deuren voor u om te vertrekken met een klein stukje champagne in uw handen.

Bekijk meer