Domaine Vincey
6 foto's
Domaine Vincey

Boek je bezoek op
Domaine Vincey

Champagne Wijnmakerij Oger
De familie Vincey cultiveert sinds 8 generaties een wijngaard van 7 hectare, die voornamelijk is aangeplant in de Grand Crus-dorpen Oger, le Mesnil s/Oger en Chouilly, het hart van het prestigieuze Côte des Blancs-terroir.
Sinds 2009 voegde Quentin Vincey zich bij zijn vader en veranderde hij de wijnbouw. Nu bevatten wijnstokken en wijnen geen chemie, om alle smaken van het terroir en Chardonnay vrijelijk tot uiting te laten komen.
We gebruiken een traditionele houtpers en de most wordt gevinifieerd met natuurlijke gisten.
Stille wijnen (vins clairs) worden 12 maanden gerijpt in eiken vaten op droesem, in de krijtkelders van het landgoed. Daarna rijpen de cuvées van Champagne op de droesem, worden de flessen gekurkt, minimaal 5 jaar en wordt de hele productie met de hand geroerd. We produceren alleen jaargangen en wanneer de oogst het toeliet, percelen champagnes als "Le Grand Jardin".
Sinds 2 jaar zijn we erg interessant door de biodynamische principes, dus de synergie van het leven. We gebruiken nu alleen essentiële oliën en homeopathie tegen wijnstokken.
Onze allereerste nieuwe cuvées, in het biologische certificeringsproces, zullen exclusief excellar worden vrijgegeven vanaf juni 2019.
We stellen ook 4 andere Champagnes voor die zijn gemaakt door de lokale samenwerking van Oger, zoals vroeger de familietraditie was.
We verwelkomen levensgenieters het hele jaar door alleen op afspraak, om oude "savoir-faire" en nieuwe filosofie te delen tijdens een rondleiding door het privé Domaine Vincey.
Onze wijn
Druivensoorten gebruikt Chardonnay
Wijnen prijzen € 18,00 - € 50,00 per fles
Labels & onderscheidingen
Vigneron Indépendant
Vigneron Indépendant
De weg vragen

CHAMPAGNE VINCEY, Rue du Mesnil, Blancs-Coteaux, France Frankrijk

Foto's van de wijnmakerij
  • Domaine Vincey
  • Premium visit and tasting of the biodynamic estate
Ontdek steden in de buurt van Domaine Vincey
Veelgestelde vragen
Is Domaine Vincey vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Domaine Vincey in het weekend geopend? +
Domaine Vincey is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Domaine Vincey, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Domaine Vincey? +
Domaine Vincey only proposes bezoeken en proeverijen:
Moet ik reserveren om Domaine Vincey te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 3 dag(en) tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Domaine Vincey? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 24 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Domaine Vincey ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Domaine Vincey is 20 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Domaine Vincey? +
De prijs van Domaine Vincey ervaringen is € 50,00. Klik hier om meer te weten te komen en een bezoek en proeverij te boeken
Misschien vind je het ook leuk in Champagne

Word lid van onze nieuwsbrief!

Ontvang elke maand onze gratis reisgidsen en tips voor je volgende wijnreis. Oh, en ook speciale aanbiedingen!