Beste accommodaties in Champagne

Dezelfde prijs als wat wijnhuizen bieden en zonder reserveringskosten.

Ervaringen om mij heen

Wat te doen in Champagne?

Dat is een goede vraag om te stellen met het aantal culturele interesses van deze regio! Wetende dat het champagnewijntoerisme sterk ontwikkeld is, biedt Winalist u de mogelijkheid om uw ervaring te selecteren tussen de beste wijnhuizen, musea, wijnbars, rondleidingen in de regio. Als je geen inspiratie hebt, rijd dan langs de toeristische route van Champagne of bezoek onze blog voor een aantal geweldige ideeën. Ons team test voor u alle ervaringen die door onze partners worden voorgesteld.
#}

Hosts die accommodaties aanbieden in Champagne

Steden om te bezoeken in Champagne

Beste accommodaties in Ontdek Reims

U wilt een kelder in Champagne bezoeken, deelnemen aan een proefworkshop, een Champagnehuis of een wijnboer in de buurt van Reims ontdekken? Gelegen op 45 minuten van Parijs met de TGV (met de trein) of 1u30 met de auto. Er zijn veel plaatsen om te bezoeken als je naar Reims komt, want het is een stad die wordt omringd door beroemde wijngaarden! Allereerst, wanneer je in Reims aankomt, moet je de kathedraal bezoeken en de tijd nemen om de lokale wijnmakers te ontmoeten. Dankzij Winalist vindt u een lijst met wijndomeinen die open zijn voor het publiek in de Champagne-regio (die zich uitstrekt tot Epernay of zelfs Troyes). De kaart helpt u gebieden te lokaliseren en uw reis in Champagne of via de toeristische route Champagne te plannen! Reserveer uw bezoek, proeverij, ... in het wijndomein van uw keuze hieronder

Beste accommodaties in Ontdek Epernay

Op zoek naar advies en informatie om deel te nemen aan een proefworkshop, een kelder, een champagnehuis of een wijnmaker bij Epernay in Frankrijk te bezoeken? Er zijn veel plaatsen om te bezoeken, want Epernay ligt in de buurt van beroemde wijngaarden, je moet tijd doorbrengen in een veld om lokale wijnboeren te ontmoeten. Dankzij Winalist vindt u een lijst met openbare ruimtes rond Epernay (30 minuten van Reims of 1 uur ten noorden van Troyes). De kaart helpt u de wijnhuizen te vinden en uw reis in de Champagne te plannen of de toeristische route van de Champagne te ontdekken!

Beste accommodaties in Ontdek Hautvillers  

Op zoek naar advies en informatie om deel te nemen aan een proefworkshop, een kelder, een champagnehuis of een wijnmaker bij Hautvillers in Frankrijk te bezoeken? Hautvillers ligt op slechts 2 uur rijden van Parijs. Er zijn veel plaatsen om te bezoeken als je naar Hautvillers komt omdat het een dorp is dat wordt omringd door wijngaarden en wijnhuizen. Het staat nu op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Eerst moet je, als je in Hautvillers aankomt, de abdij van Saint-Pierre d'Hautvillers bezoeken, waar de monnik Dom Pérignon, uitvinder van champagne, gehuisvest is. Je zult dan moeten gaan om de lokale wijnmakers te ontmoeten. Dankzij Winalist vindt u een lijst met wijndomeinen die open zijn voor het publiek in de Champagne-regio (die zich uitstrekt tot Epernay, Reims of zelfs Troyes). De kaart helpt u gebieden te lokaliseren en uw reis in Champagne of via de toeristische route Champagne te plannen! Reserveer uw bezoek, proeverij, ... in het wijndomein van uw keuze hieronder.