Geen actieve filters

Wijntoerisme Bordeaux: ontdek de kastelen en kelders in Bordeaux

4.7 / 5 (9009 beoordelingen)

Winalist biedt u verschillende activiteiten en ervaringen in de wereld van wijn en wijntoerisme in Bordeaux. Als u door de regio reist of zelfs hier woont, profiteer dan van het aanbod van Winalist om een aangename tijd door te brengen met familie of vrienden en een bezoek aan de kelder van Bordeaux te organiseren. Naast het bezoeken van weelderige landgoederen, kunt u ook verder gaan in de ervaring met onze selectie van Bordeaux-wijnreizen en proeverijen.

Meer informatie over Bordeaux

Welke ervaringen met wijntoerisme bieden we bij Winalist?

Winalist, specialist in wijntoerisme in Bordeaux, biedt een breed scala aan ervaringen en activiteiten met betrekking tot wijntoerisme. Als je nieuw bent in het veld, kun je de basis van het wijntoerisme ontdekken via onze ontdekkingstochten die je kennis laten maken met het terroir en de verschillende vinificatieprocessen, terwijl je slentert door prachtige wijngaarden. Voor de fijnproevers bieden wij wijnproeverijen en wijnproeverijen met een georganiseerde picknick waarbij u kunt genieten van een heerlijke maaltijd en de beste wijnen uit de regio.

Waarom kiezen voor Winalist voor een bezoek aan een wijnkelder in Bordeaux?

Voor een bezoek aan het Bordeaux-wijnkasteel is Winalist uw bevoorrechte partner. U kunt zelfs uw beste wijnervaringen in Europa rechtstreeks via onze website boeken. In nauwe samenwerking met vele landgoederen en wijnbouwers hebben we niet minder dan vijftig ervaringen ontwikkeld en ontwikkeld voor uw toekomstige bezoek aan het wijndomein in Bordeaux. Bovendien brengen wij geen reserveringskosten in rekening wanneer u online boekt: wacht niet langer en ontdek de Bordeaux-druivensoorten!

+
-

Dit symbool betekent dat de ervaring kan worden geboekt met onmiddellijke bevestiging

Kies datum

Alle filters

Reset Filters
Prijsklasse
Tijd van de dag
Directe boeking
Toon alleen directe boekingslijsten
Soorten ervaringen
Alle
Talen
Alle
Typen host
Alle
Diensten
Alle
Annuleringsvoorwaarden
Privé of openbaar?

Privévermeldingen betekent dat u de enige groep op de site bent tijdens uw ervaring. Als de ervaring openbaar is, kun je worden gemengd met andere groepen