Geen actieve filters

De wijnroute van Bourgondië: wijntoerisme in Bourgondië

4.9 / 5 (6957 beoordelingen)

Bij Winalist bieden we verschillende gevarieerde en gevarieerde ervaringen rond wijntoerisme in Bourgondië. Voor een totale onderdompeling kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze ervaring met het proeven van Bourgondische wijn uit Chateau de Pommard. Met deze activiteit start je met een georganiseerde rondleiding door de kelders om alle stadia van het wijnmaken te ontdekken. Eindelijk kunt u genieten van maar liefst zes verschillende wijnen, een echte traktatie voor liefhebbers van goede wijnen en voor beginners in het wijntoerisme.

Meer informatie over Bourgondië

Hoe kies je je Bourgondische wijnweekend met Winalist?

Wilt u de Bourgogne-wijnroute organiseren voor uw familie of vriendengroep? Niets is eenvoudiger met Winalist, de specialist in Bourgondisch wijntoerisme. Om dit te doen, kan niets eenvoudiger zijn. In het begin moet u kiezen of u liever alleen de landgoederen bezoekt, deelneemt aan proeverijen of beide. Daarnaast kunt u met Winalist ook kooklessen volgen. Zo wordt u een expert in spijs- en wijncombinaties en kunt u uw gasten daarom de beste flessen aanbieden tijdens uw diners.

Bourgondisch wijntoerisme: wijntoerisme in Bourgondië met Winalist.

Bourgondië vertegenwoordigt tot nu toe ongeveer drie procent van het totale aantal Franse wijngaarden. De regio profiteert van verschillende klimaten en produceert verschillende druivensoorten zoals Pinot Noir, Chardonnay of Gamay. Met Winalist bieden we een breed scala aan sensorische en smaakervaringen om de regio en de daar geproduceerde wijn beter te ontdekken. We kunnen onder andere onze Bourgondische wijnproeverij vinden rond de truffel . Wijn en truffel zijn inderdaad de twee elementen van de Franse gastronomie die Bourgondië kenmerken.


+
-

Dit symbool betekent dat de ervaring kan worden geboekt met onmiddellijke bevestiging

Kies datum

Alle filters

Reset Filters
Prijsklasse
Tijd van de dag
Directe boeking
Toon alleen directe boekingslijsten
Soorten ervaringen
Alle
Talen
Alle
Typen host
Alle
Diensten
Alle
Annuleringsvoorwaarden
Privé of openbaar?

Privévermeldingen betekent dat u de enige groep op de site bent tijdens uw ervaring. Als de ervaring openbaar is, kun je worden gemengd met andere groepen