Geen actieve filters

Best wine tourism experiences in Champagne

4.9 / 5 (6013 beoordelingen)

Winalist biedt veel ervaringen rond wijn en vooral Champagne. Als u op zoek bent naar een uitje voor een weekend wijntoerisme, presenteren wij u vele originele en gevarieerde activiteiten. U zult in het bijzonder in staat zijn om een proeverij van champagne te maken, maar ook om aan boord van de ballon van Epernay te vliegen of zelfs een bezoek aan Champagne-kelders te maken. Bij Winalist bieden we bijna honderd verschillende ervaringen in Champagne, zodat iedereen zijn geluk voor een weekend kan vinden.

Meer informatie over Champagne

Hoe kies je je ervaring op Winalist?

Winalist biedt een zeer groot aantal ervaringen rond wijntoerisme. U kunt een heel weekend wijntoerisme doen of een gratis bezoek brengen aan de reims-champagnekelder, bijvoorbeeld over een paar uur. Om uw keuze te maken, niets eenvoudiger, kunt u de zoekbalk gebruiken, evenals de verschillende opties die voor u beschikbaar zijn: aantal personen, prijs, soort ervaring ... Er is niets eenvoudiger dan het kiezen van een bezoek aan champagne reims met Winalist .

Waarom kiezen voor winalist voor een weekend wijntoerisme?

Winalist diversifieert zijn aanbod zoveel mogelijk om originele ervaringen aan te bieden, zoals proeverijen, workshops of atypische bezoeken. Als u op zoek bent naar een weekend voor wijntoerisme en de toeristische route Champagne wilt reizen, neem dan de tijd om alle ervaringen die we u presenteren goed te bekijken. Als u vragen heeft over reserveringen of meer informatie over iets wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze winalist-contactpagina.

+
-

Dit symbool betekent dat de ervaring kan worden geboekt met onmiddellijke bevestiging

Kies datum

Alle filters

Reset Filters
Prijsklasse
Tijd van de dag
Directe boeking
Toon alleen directe boekingslijsten
Soorten ervaringen
Alle
Talen
Alle
Typen host
Alle
Diensten
Alle
Annuleringsvoorwaarden
Privé of openbaar?

Privévermeldingen betekent dat u de enige groep op de site bent tijdens uw ervaring. Als de ervaring openbaar is, kun je worden gemengd met andere groepen