Geen actieve filters

Wijntoerisme in de Elzas: ga op weg om de wijnroute van de Elzas te veroveren.

4.2 / 5 (9128 beoordelingen)

Verken de Elzas-wijnroute en bezoek de mooiste gebieden van de regio met Winalist. De Elzas-wijnroute slingert meer dan 170 kilometer van Thann naar Marlenheim. Maak kennis met de wijnen en degenen die ze maken: Domaine des frères Meyer, Domaine Charles Sparr, Domaine Gustave Lorentz ... zoveel namen die de rijkdom en diversiteit van het wijntoerisme in de Elzas illustreren.


Meer informatie over Elzas

Wat zijn de parels van de Elzasser wijngaard?  

De wijnroute in de Elzas zit vol met te ontdekken schatten. Verken de paden van de Bacchus-circuits om te genieten van de rijkdom van het Elzasser terroir en proef de wijnen van de Elzas. Wijntoerisme in de Elzas. De beroemde wijnroute van de Elzas, gecreëerd in 1953, is de oudste in Frankrijk. 170 kilometer lang van noord naar zuid, doorkruist het zo'n 70 wijndorpen, waarvan sommige tot de mooiste dorpen van Frankrijk behoren. De landgoederen Kreydenweiss (in Andlau), Zusslin (in Orschwihr), Ostertag (in Epfig) of Albert-Mann (in Wettolsheim) behoren ongetwijfeld tot de parels van de wijnroute van de Elzas.

Welke Elzasser wijnbouwers zijn te vinden op Winalist?

De wijnbouwers die hun passie met u delen en de deuren openen voor hun landgoederen zijn uitzonderlijke exploitanten. Ze zullen hun technieken en hun terroirs aan u uitleggen, misschien zullen ze u zelfs hun geheimen onthullen die de Elzas-wijnroute tot een van de beroemdste in Frankrijk en in Europa maken. Wijntoerisme Elzas is het symbool van de epicurische Elzas, rijk en genereus.

+
-

Dit symbool betekent dat de ervaring kan worden geboekt met onmiddellijke bevestiging

Kies datum

Alle filters

Reset Filters
Prijsklasse
Tijd van de dag
Directe boeking
Toon alleen directe boekingslijsten
Soorten ervaringen
Alle
Talen
Alle
Typen host
Alle
Diensten
Alle
Annuleringsvoorwaarden
Privé of openbaar?

Privévermeldingen betekent dat u de enige groep op de site bent tijdens uw ervaring. Als de ervaring openbaar is, kun je worden gemengd met andere groepen