Geen actieve filters

Ontdek de wijnroute van de Provence: wijntoerisme en proeverij

4.7 / 5 (9121 beoordelingen)

Tussen de Côte d'Azur, de Camargue en de heuvels van Avignon beslaat de Provençaalse wijngaard een groot deel van Zuidoost-Frankrijk en biedt een prachtige verscheidenheid aan landschappen en wijnproductie. Winalist biedt een uitgebreide catalogus van ontdekkingsactiviteiten op de wijnroute van de Provence, of u nu 24 uur lang of langer reist. Ontdek een land van onvergelijkbare rijkdom met onze partner-wijnbouwers, de eerste producenten van rosé ter wereld. Wijnproeven in de Provence is een ideale activiteit om jezelf onder te dompelen in de geschiedenis, het erfgoed en de rijkdom van de regio.

Meer informatie over Provence

Wijntours door de hele Provence met Winalist?

Met de wijntoerisme-activiteiten van Winalist kan iedereen een activiteit vinden die aan zijn wensen voldoet. Tussen de natuurtochten, gericht op de schoonheid van de wijngaard en wandelingen in de buitenlucht, en de ontdekking van de kelders en de productie van wijn, bieden de partner-wijnbouwers een uitgebreid scala aan uitstapjes. In een groep of met uw gezin, is het gemakkelijk om uw vakantie uit te breiden met een bezoek aan een kelder of een kasteel langs uw route. U kunt beginnen met een bezoek aan het kasteel van la Martinette, op een steenworp afstand van Marseille, of profiteren van de andere activiteiten in dit gebied met ritten in elektrische karren om de wijngaard te ontdekken.

De bijzonderheden van het proeven van Provence-wijnen

Voor niet-ingewijden is het nodig om een klein vocabulaire te maken. In de Provence bezoekt men niet alleen kastelen en kelders, maar ook mas en landhuizen, namen die vaak worden gedragen door lokale landgoederen. Bovendien is de gastronomie in Zuid-Frankrijk zeer gevarieerd en zeer rijk: om volledig te profiteren van een ontdekking van wijnen, moet dit worden gedaan door te werken met lokale culinaire allianties. Het is natuurlijk raadzaam om niet alleen bij rosé te blijven. De wijnroute van de Provence biedt een veel interessantere variëteit voor diegenen die de moeite willen nemen om te zoeken.


+
-

Dit symbool betekent dat de ervaring kan worden geboekt met onmiddellijke bevestiging

Kies datum

Alle filters

Reset Filters
Prijsklasse
Tijd van de dag
Directe boeking
Toon alleen directe boekingslijsten
Soorten ervaringen
Alle
Talen
Alle
Typen host
Alle
Diensten
Alle
Annuleringsvoorwaarden
Privé of openbaar?

Privévermeldingen betekent dat u de enige groep op de site bent tijdens uw ervaring. Als de ervaring openbaar is, kun je worden gemengd met andere groepen