Champagne Henri Giraud
15 foto's
Champagne Henri Giraud

Boek je bezoek op
Champagne Henri Giraud

Champagne Wijnmakerij / wijnboer Ay
Champagne must be a great wine, it's Henri Giraud's commitment.
A Great Terroir, AY Grand Cru, historical and qualitative heart of Champagne.
A Great Forest, Argonne, artisanal cradle of Champagne.
Origin, Pinot Noir, a fundamental grape of Champagne.
Living the Henri Giraud Experience means immersing yourself in the Domaine's unique know-how, values and philosophy.

Onze wijn

Druivensoorten gebruikt

Pinot Noir Chardonnay

Wijnen prijzen

€ 44,00 - € 440,00 per fles

Labels & onderscheidingen

Haute Valeur Environnementale

Haute Valeur Environnementale

De weg vragen

Champagne Henri Giraud, Boulevard Charles de Gaulle, Ay, France Frankrijk

Foto's van de wijnmakerij / wijnboer

  • Champagne Henri Giraud
  • Experience Table
  • Experience Collection Table
  • Initiation Henri Giraud

Beoordelingen van gasten

5
(5 beoordelingen)
User Avatar
Clara D. Vlag fr 14 dagen geleden
Experience Table (Met gezin)

Moment hors du temps tellement c’était bien et incroyable. Un grand merci à tous de nous avoir permis de vivre cet instant gustatif et œnologique. Ça restera dans nos mémoires et dans nos cœurs pendant longtemps. Je recommande vivement


User Avatar
Astrid T. Vlag gb 2 jaar geleden

Great experience, very polite guide, wonderful champaign! Very much appreciated!


User Avatar
Louise Vlag fr 2 jaar geleden
Experience Table (Met vrienden)

Incroyable ! Je n'ai pas d'autres mots ! Les accords mets & vins sont surprenants, les champagnes tous extrêmement bien choisi, le chef prépare les assiettes devant vous et les explications sont plus que complètes. Extraordinaire, merci...!


User Avatar
Petra K. Vlag gb 2 jaar geleden
Initiation Henri Giraud (Als een koppel)

Very polite host, great tour around the cellar, very special champagne. I recommend this to everyone interested in visiting Champagne!


User Avatar
Martti K. Vlag gb 3 jaar geleden
Initiation Henri Giraud (Als een koppel)

I have been a champagne afficianado now for ten years and I have visited several houses and master class tastings. My wife is not so serious about her interest to this divine drink, but we both enjoyed very much the interesting tour and tasting in Henri Giraud. The hostess was also a very nice and a knowledgeable person and the command of English language was very good.

Veelgestelde vragen

Is Champagne Henri Giraud vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Champagne Henri Giraud in het weekend geopend? +
Champagne Henri Giraud is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Champagne Henri Giraud, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Champagne Henri Giraud? +
Champagne Henri Giraud proposes maaltijden, bezoeken en proeverijen:
Moet ik reserveren om Champagne Henri Giraud te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 48 uur tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Champagne Henri Giraud? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 24 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Champagne Henri Giraud ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Champagne Henri Giraud is 12 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Champagne Henri Giraud? +
De prijs van Champagne Henri Giraud ervaringen varieert tussen € 85,00 en € 395,00. Voor meer informatie en het boeken van een maaltijd, klik hier
Is het mogelijk om Champagne Henri Giraud te privatiseren voor een bezoek? +
Champagne Henri Giraud biedt aan om enkele van zijn ervaringen privé te beleven. Het betekent dat je de enige groep bent die de ervaring beleeft. Hier zijn de privé-ervaringen van Champagne Henri Giraud:
Misschien vind je het ook leuk in Champagne

Bezoek het huis Champagne Henri Giraud

Henri Giraud is een familie Champagnehuis dat zich dan ook in Aÿ bevindt. U kunt genieten van verschillende activiteiten, waaronder een bezoek aan de kelder en een proeverij van bepaalde cuvées, allemaal vergezeld van kleine lekkernijen die perfect bij de wijnen passen. Ontdek zelf de edele materialen die worden gebruikt voor de natuurlijke vinificatie van zijn cuvées. Wanneer u de kelders van het landgoed betreedt, moet u er rekening mee houden dat de vaten alleen van eikenhout zijn gemaakt om de natuurlijke energie van het terroir en zijn druivensoorten te onthullen. Voor degenen met een zoetekauw, kunt u de "Table Experience" -ervaring beleven, waarbij u cuvées proeft rond combinaties van eten en wijn, gemaakt door een chef-kok. Tijdens deze ervaring proef je de grootste en mooiste jaargangen van het huis.

Champagne Henri Giraud wijnen

Claude Giraud produceert een van de meest uitzonderlijke en originele champagnewijnen. Alle wijnen dragen het onbetwistbare merkteken van de Grands Crus d'Aÿ. De grootste selecties (Code Noir en Fût de Chêne) worden gevinifieerd en gerijpt in eikenhouten vaten, bewerkingen die een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van vele geweldige wijnen hier. De grootste champagnes van Giraud bieden een ongelooflijke intensiteit, klasse en balans.

Verblijf op het landgoed Champagne Henri Giraud

Kom en geniet van een verblijf in het Manoir Henri Giraud en ontdek het terroir dat dit champagnehuis eeuwenlang heeft geworteld. De familie Giraud nodigt u uit voor een uniek moment van ontspanning, dankzij Craÿotherapie; een bad met de toepassing van krijt of klei, wat u vele voordelen zal brengen, terwijl u geniet van kwaliteitschampagne. Behalve dat u volledig ontspannen bent, zult u de geschiedenis en cultuur van dit gebied kunnen ontdekken.

Bekijk meer