Beleef de ervaring in het hart van de wijngaarden

Ontmoet de wijnmakers van Europa met Winalist

Onze missie

Een nieuwe manier om te reizen met Winalist

Europa zit vol met wijngeheimen en Winalist opent zijn deuren voor je. En omdat we van mening zijn dat de tijd die u besteedt aan het boeken van toeristische activiteiten, minder moet zijn dan de tijd die u besteedt aan het genieten, stippelt Winalist voor u de mooiste wijnroute van uw escapades uit.

Aan onze zijde was het nog nooit zo eenvoudig om de wijnboeren van de Elzas, de wijndomeinen van Bordeaux te ontmoeten of om uw volgende wijnroute in Italië te organiseren.

Wat uw bestemming ook is, Winalist wordt uw beste wijngids

Wat uw bestemming ook is, Winalist wordt uw beste wijngids

Ontworpen voor bezoekers

Boek gemakkelijk

Boek gemakkelijk

Met één klik en volgens uw criteria heeft u toegang tot de agenda's van meer dan 620 wijnboeren en wijndomeinen. Verfijn je selectie, betaal vooraf online voor je activiteit en geniet ervan!

Een unieke ervaring

Een unieke ervaring

Herdefinieer uw bezienswaardigheden met Winalist. Eten en wijnarrangement, originele wijnproeverij, wandeltocht, in 4x4, ontdekking van kelders en krijtputten, u zult zeker uw geluk vinden.

Tegen de juiste prijs

Tegen de juiste prijs

Wanneer u een wijnactiviteit boekt op Winalist, betaalt u geen reserveringskosten. De prijzen die op onze site worden weergegeven, zijn dezelfde als die welke rechtstreeks gelden voor de wijnboeren.

Plan mijn volgende wijnexcursie

Je volgende ervaring staat al op Winalist.

Gemaakt voor wijnprofessionals

Gemaakt voor wijnprofessionals

Omdat we weten dat de wijnmakers en wijnhuizen van vandaag unieke knowhow en een verhaal in handen hebben, geven we ze de mogelijkheid om dat op één platform te doen. Hen zichtbaarheid en ondersteuning bieden, ongeacht hun grootte, regio en wijnbouwmethode, is het mantra van Winalist.

" Winalist is ontworpen om de verbinding tussen bezoekers en wijnboeren te vergemakkelijken "

Nicolas, oprichter van Winalist

Ons "waarom"?

Het verhaal van het begin

Ons verhaal begint in 2016, toen Nicolas, de oprichter van Winalist, zijn volgende reis naar Bordeaux organiseerde. Nadat Nicolas gemakkelijk zijn vervoer en accommodatie heeft geboekt, wordt hij overrompeld door het gebrek aan oplossingen om zijn activiteiten ter plaatse te organiseren. Omdat hij een wijngaard wilde bezoeken, had hij geen andere keuze dan talloze telefoontjes te plegen, zonder succes.

Vervolgens is Winalist ontstaan, met als doel de verbinding tussen bezoekers en wijnboeren te vergemakkelijken. Het platform stelt nu meer dan 20.000 toeristen per jaar in staat om in realtime een wijngaard te bezoeken, een nieuw verhaal te ontdekken, een onomkeerbare wijn om te proeven.

Nu delen

Onze aanvankelijke wens blijft onveranderd, om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om via haar wijndomeinen door Europa te reizen.

Ons team werkt nu fulltime en actief om deze belofte waar te maken.

Dit alles met behoud van de waarden die sinds de oprichting in het bedrijf zijn ingeprent: een platform dat gemakkelijk toegankelijk is en bedoeld is voor het grootste aantal mensen en een steeds groter wordende wens om u unieke en originele wijntoerisme-ervaringen te bieden.

Oprichter en CEO - Nicolas MANFREDINI

Nicolas Manfredini

Oprichter en CEO

Het Winalist-team

Word lid van onze community voor wijnliefhebbers

Vind al het Winalist-nieuws en de laatste trends in wijntoerisme op onze sociale netwerken. Op onze Facebook-, Instagram- en Pinterest-pagina's vindt u nieuws van meer dan 600 wijnhuizen en wijnprofessionals. Onze Linkedin-pagina opent de deuren naar een start-up in de wijnwereld, volg onze projecten en het leven van ons team!

De wijnboeren en de wijnhuizen hebben een unieke knowhow en een verhaal in handen

De wijnboeren en de wijnhuizen hebben een unieke knowhow en een verhaal in handen

Ontdek met één klik meer dan 620 wijnmakerijen in Europa.

Bezoekers


Ontdek met één klik meer dan 620 wijnmakerijen in Europa.

Ontdekken
Profiteer van het eerste boekingsplatform voor ervaringen met wijntoerisme.

Professionals


Profiteer van het eerste boekingsplatform voor ervaringen met wijntoerisme.

Ontdekken

Word lid van onze nieuwsbrief!

Ontvang elke maand onze gratis reisgidsen en tips voor je volgende wijnreis. Oh, en ook speciale aanbiedingen!