The perfect gift for wine lovers.

Offer an unforgettable wine experience in more than 650 wineries accross Europe.

Bied een ervaring aan

Liberty

Book any time and date

Flexibility

Geldig voor alle ervaringen

Validity

Gift card valid for 2 years

What do you wish to offer?

Opt for flexibility with a pre-paid amount, or choose a workshop directly for a personalized gift!

Bied een cadeaubon aan

Freedom and flexibility with a gift card valid throughout our site and in the amount of your choice.

Bied een cadeaubon aan
Valid for 2 years
Geldig voor alle ervaringen
Select amount

Offer a wine experience

Offer a unique experience among all the ones on Winalist. The beneficiary can transform it into a gift voucher valid on the whole site if he wishes.

Offer a wine experience
Valid for 2 years
Unlimited exchanges
Select experience

One gift, multiple choices.

Bied het direct aan of laat het door ons voor u opsturen.

Direct beschikbaar
Cadeaubon om zelf af te drukken

Cadeaubon om zelf af te drukken

Je hebt slechts een printer en 2 minuten van je tijd nodig om dit geweldige cadeau aan te bieden: een wijnervaring onder meer dan 1200 in Europa.

Van € 20,00 meer informatie
Direct beschikbaar
e-Giftcard verzonden per e-mail

e-Giftcard verzonden per e-mail

De snelste manier om een origineel cadeau aan te bieden. Direct versturen of op een specifieke datum. 2 klikken zijn voldoende om deze e-cadeaubon te kopen.

Van € 20,00 meer informatie
2-3 dagen verzending
Fysieke cadeaubon

Fysieke cadeaubon

Zorg ervoor dat je de ontvanger een plezier doet met de Winalist-cadeaubon. Verzonden in een prachtig gekleurde envelop, is dit waarschijnlijk het perfecte cadeau om iemand aan te bieden.

Van € 23,00 meer informatie
Ze vonden het cadeau geweldig!

Ze vonden het cadeau geweldig!

Uitstekend

Gebaseerd op 100 beoordelingen van onze klanten

 • “We ontvingen een Winalist-cadeaubon als huwelijksgeschenk, zo ongebruikelijk en waardoor we onze regio op een andere manier konden ontdekken, door zijn wijngeschiedenis! Spannend en lekker (de wijn), bedankt! "

  Baptiste L.

 • "Dank aan mijn collega's dankzij wie we de schatten van de Beaujolais hebben kunnen ontdekken, een heel leuk cadeau-idee voor ons, die wijnliefhebbers zijn en voor de kinderen sinds we het grootste wijnpretpark van Europa hebben bezocht."

  Charlène G.

 • “Een geschenk dat echt verandert! Ik had nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden om mijn eigen cuvée wijn te maken en vooral om die met mijn familie te delen. Het was geweldig!"

  Luana W.

 • “Een vaderdagcadeau dat verandert! Na vorig jaar de fles wijn te hebben ontvangen, heb ik dit jaar de wijnmaker erachter kunnen ontdekken. Origineel en verrijkend!”

  Hubert M.

Hoe werkt de cadeaubon van Winalist?

Choose your favorite gift card

Choose your favorite gift card

Select the amount or experience you want to offer

Select the amount or experience you want to offer

Druk de cadeaubon thuis af of laat Winalist het afdrukken en verzenden wanneer je maar wilt

Druk de cadeaubon thuis af of laat Winalist het afdrukken en verzenden wanneer je maar wilt

Amazing benefits.

Gift card valid for 2 years
Valid on all experiences, no limit
Te gebruiken in 1 of meerdere keren
Direct beschikbaar

Vertegenwoordig je een bedrijf?

Bonus, klant- of bedrijfsgeschenk ... Maak van de Winalist-cadeaubon uw Chief Happiness Officer.

Antwoorden nodig?

Wat biedt Winalist? +
Winalist is een website waarmee u wijntoerisme-ervaringen kunt boeken (een regio ontdekken via hun cultureel wijnbouwerfgoed) die uw leven eenvoudiger maken. Champagne, Bordeaux of Bourgondië bezoeken? Vul uw verwachtingen in (bezoek kelders voor 2 personen in het Frans, privé champagneproeverij voor 4 personen ...), ontdek de beschikbaarheid van onze gasten en boek en betaal direct en gemakkelijk online.
Hoe koop ik Winalist-cadeaubonnen? +
Eenvoudig: kies het ontwerp van de cadeaukaart (wijnproeverij, kelders of kleurblok), selecteer de verzendmethode (e-cadeaukaart, verzonden per e-mail door Winalist op de datum van je keuze of cadeaukaart om af te drukken om hem direct aan te bieden) ), het bedrag (vanaf € 10) dat we op zijn cadeaubon zullen bijschrijven en overgaan tot de betaling. Afhankelijk van de gekozen verzendmethode, profiteer je van de verdiende tijd of print je de cadeaubon om aan je geliefde te geven.
Waarom een Winalist-cadeaubon aanbieden? +
De Winalist-cadeaubon is de veiligste manier om te behagen zonder ongelijk te hebben. Dit is een origineel geschenk waarmee de begunstigde kan genieten van een onvergetelijke ervaring. Naast een simpele cadeaubon, geeft u elke wijnliefhebber of champagneliefhebber de mogelijkheid om zonder enige kennis meer te weten te komen over wat we vroeger dronken.
Kan ik het bedrag van de cadeaukaart kiezen? +

We hebben 4 bedragen voor je geselecteerd (cadeaubonnen €30, €50, €100 en €150). Weet u dat een bepaalde wijntoerisme-ervaring uw geliefde zal aanspreken? Kies het gratis bedrag (minimaal €10) en vul je deelname in. Twijfel over het te bieden bedrag? Ons team staat via de contactpagina voor u klaar om u te helpen bij uw keuze.

How long time before I receive the gift card? +
Winalist-cadeaubonnen zijn per direct verkrijgbaar. Of je nu kiest voor de e-giftcard of de giftcard om af te drukken, jij of je geliefde ontvangt de giftcard direct na de betaling. Geen stress meer over cadeaus op het laatste moment.
Hoe lang is de cadeaukaart geldig? +

Al onze cadeaubonnen zijn 2 jaar bruikbaar vanaf de datum van aankoop. Dit geeft uw begunstigde een comfortabele tijd om hun activiteit te kiezen en te boeken op de Winalist-site.

Is de cadeaubon meerdere keren bruikbaar? +
Als het bedrag van de cadeaubon hoger is dan de geboekte ervaring, is het saldo natuurlijk beschikbaar voor een volgende reservering.
Is het geldig op alle wijntoerisme-ervaringen van de website? +

Alle ervaringen op winalist.com zijn gedeeltelijk of volledig te boeken met het bedrag van een cadeaubon. Een echte keuzevrijheid voor uw dierbaren, vanaf nu zullen ze dol zijn op hun geschenken.

Is het restitueerbaar of inwisselbaar? +

Noch de e-giftcard, noch de cadeaubon zijn terugbetaalbaar of inwisselbaar. Maar geloof ons, over 2 jaar en met activiteiten verspreid over heel Frankrijk, zal de gelukkige begunstigde de tijd en het verlangen hebben om ervan te profiteren.

Wat als ik in het bijzonder een ervaring wil aanbieden? +
Na het browsen op onze website vindt u de perfecte ervaring voor uw geliefde. In de boekingsmodule op de pagina van de ervaring die u vindt, onder het overzicht van de beschikbaarheid en de betaalknop, kunt u klikken op "cadeau doen". U wordt dan doorgestuurd naar de pagina "cadeaubonnen" waar de vakken "ander bedrag" en "aangeboden activiteit" automatisch worden gevuld (mogelijk voor elke activiteit boven € 10). Ter informatie: de begunstigde kan tijdens het boeken altijd een andere ervaring kiezen.
I would like to offer it as a business gift, is it possible? +
Het is heel goed mogelijk om een Winalist-cadeaubon aan te bieden als geschenk voor een werknemersvertegenwoordiger of als klantgeschenk. We organiseren ook al uw zakelijke activiteiten zoals: teambuilding, conferenties ... Stelt u zich samen het perfecte relatiegeschenk voor: neem contact met ons op, een van onze medewerkers zal u zo snel mogelijk antwoorden.
Ik ben de cadeaubon kwijtgeraakt die mij is aangeboden ... +
Geen zorgen, wij hebben de oplossing. Neem contact met ons op met als onderwerp "cadeaubon verlies", vermeld de naam van de persoon die de aankoop heeft gedaan, het bedrag van de cadeaubon en de datum van de bestelling. Daarna kunt u genieten van uw uitzonderlijke ervaring!

Word lid van onze nieuwsbrief!

Ontvang elke maand onze gratis reisgidsen en tips voor je volgende wijnreis. Oh, en ook speciale aanbiedingen!