Castlexperience | Wine Tours

Montserrat, tapas en wijn met tandradtrein

7h30

94,95 €

per persoon

Gratis afzegging tot 24 uur voor.

Over de ervaring

7h30

1 - 18 personen

3 proeverijen
Onmiddellijke boeking Rondleiding / excursie
Beschikbaar vanaf: Engels
Welkom bij de tandrad-getrainde versie van onze dag Montserrat & Wine-tour, waar je kunt genieten van de beste combinatie van geschiedenis en wijnland met extra mooie uitzichten!
Na een korte en comfortabele busrit, bereik je het klooster door middel van de meest schilderachtige rit op de tandradbaan die opstijgt vanaf de uitloper van Montserrat.
De uitzichten, de uitleg van uw professionele Engelssprekende lokale gids en de rijkste geschiedenis zullen zich dan ontvouwen dankzij uw rondleiding van een uur door het complex.
Je kunt dan zelf van de plek genieten dankzij de vrije tijd van een uur waarin al onze tours zijn inbegrepen.
We zullen deze ervaring combineren met het bezoeken van lokale wijnmakers die de identiteit van ons territorium en landschap vormgeven. Laat ons je meenemen naar een van deze wijnkelders die we zorgvuldig hebben geselecteerd om je de rijkste persoonlijke verhalen, familieachtergronden en natuurlijk de lekkerste lokaal gemaakte wijnen te bieden, vergezeld van hun selectie van Spaanse tapas.
Een betere combinatie kunnen wij niet bedenken!

Wat zit er allemaal in

3 proeverijen
proeverij
maaltijd
Gids
Chauffeur
Openbaar vervoer
Privé vervoer

Over de gastheer

Castlexperience Wine Tours biedt dagelijkse tochten naar het natuurpark en klooster van Montserrat, het hart en de ziel van de Catalaanse culturele traditie.
Na een rondleiding vol met een scala aan activiteiten die beschikbaar zijn voor onze toeristen, gaan we naar een wijnmakerij van het wijngebied naast Montserrat.
Deze wijnmakerij heeft een honderdjarige wijntraditie en tijdens ons bezoek zullen onze lokale gidsen een wandeling door de geschiedenis van de plaats geven, met als hoogtepunt een wijnproeverij gecombineerd met lokale gastronomie.

Dingen om te weten

Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 24 uur vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Routebeschrijving

Totale duur van de tour: 4h30

1

Ontmoetingspunt

15minuten

Ontmoet ons op het Castlexperiment-kantoor (1e verdieping - Sectie B. Estación de autobuses Barcelona Nord (busstation Noord). Carrer d'Alí Bei, 80 (5 min van Arc de Triomf) • Verzamel strikt om 09:25 uur voor stipt vertrek.

2

Tandradtreinrit

15minuten

Tandradtreinrit

Onze groep gaat aan boord van een Cgwheel-trein die vertrekt vanaf de bodem van de berg Montserrat. De tandradbaan loopt door het bijzondere silhouet van de berg en biedt u een bevoorrecht uitzicht op de berg. Door het panoramische uitzicht vanuit de trein kun je de grote schoonheid zien van het landschap dat ons omringt, van Monistrol tot Montserrat.

3

Engelse rondleiding in Montserrat

2h00

Engelse rondleiding in Montserrat

De uitzichten, de uitleg van uw professionele Engelssprekende lokale gids en de rijkste geschiedenis zullen zich ontvouwen dankzij uw rondleiding van een uur door het complex. Je kunt dan op eigen gelegenheid van de plek genieten dankzij de één uur vrije tijd die bij al onze tours inbegrepen is.

4

Engelse rondleiding in wijnkelder + Proeverij van drie lokale wijnen met tapas

2h00

Engelse rondleiding in wijnkelder + Proeverij van drie lokale wijnen met tapas

Onze formule is simpel: het combineren van de beste historische en culturele bezienswaardigheden met de even fascinerende verhalen die je alleen in ons wijnland kunt vinden. We doen dit door de lokale wijnmakers te bezoeken die de identiteit van ons grondgebied en landschap vormgeven. Laat ons u meenemen naar een van deze wijnkelders die we zorgvuldig selecteren om u de rijkste persoonlijke verhalen, familieachtergronden en natuurlijk de lekkerste lokaal gemaakte wijnen te bieden, vergezeld van hun selectie Spaanse tapas.


Waar bevindt de ervaring zich?

Montserrat, tapas en wijn met tandradtrein - Winalist

Carrer d'Alí Bei, 80, Barcelona, España


Misschien vind je dit ook interessant

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte dankzij maandelijkse reisgidsen en tips voor je reizen met wijn en sterke drank. Oh, en ook speciale aanbiedingen!

Toonaangevende website voor wijn en sterke drank
liefhebbers en wereldreizigers.

+1400 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.