Tenuta Maltese

Bezoek aan de historische kelder

1h00

1 beoordelingen 5,0
18,00 €

per persoon

Gratis afzegging tot 24 uur voor.

Over de ervaring

1h00

1 - 60 personen

1 proeverij
Bezoek en proeverij
Beschikbaar vanaf: Engels,  Italiaans
Ontdek de cultuur en traditie van een familie van wijnmakers die al meer dan 5 generaties wordt doorgegeven, met kennis van hun geschiedenis, hun productie-ethiek, wijnen en nog veel meer...

Wat zit er allemaal in

1 proeverij
proeverij
maaltijd
Gids
Fles water

Over de gastheer

Azienda Agricola Maltese die al zes generaties met passie en toewijding werkt aan de teelt van de wijnstok, is gevestigd in het westelijke deel van Sicilië waar aan de horizon glooiende heuvels en eindeloze vlaktes die uitmonden in een warme zee. De zon, de zee, de aarde en de wind blijven gegrift in de geest van iedereen die deze aarde bezoekt. Een plek met duizenden jaren geschiedenis erachter, drukte zijn diepe mediterrane schoonheid uit. De oorsprong gaat terug tot ongeveer 1800, toen een kleine familie een paar hectare bezat, geleid door de grootmoeder Cardeddra (bijnaam gegeven aan de familie Maltees, wat "wild gras" betekent dat de dame graag tussen de rijen schoonmaakte), die door de manier van plicht en opoffering, het overwinnen van de moeilijkheden en vooroordelen van de tijd dat hij een vrouw was, in staat was om het kleine bedrijf voort te zetten dat in de loop der jaren aan zijn 14 kinderen zal worden verkocht. Vandaag, met de voortzetting van de generaties, is het een solide boerderij die een gezin houdt, een 'kwalitatief slim idee dat probeert toe te geven aan elke productie.

Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 24 uur vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

Bezoek aan de historische kelder - Winalist

Contrada Tabaccaro, 41, Marsala, Trapani, Italie


Hoogst gewaardeerd door bezoekers
5,0 Keuze van bezoekers: Hoogst gewaardeerd Deze host kreeg geweldige recensies! Een must-see tijdens een bezoek aan de regio.

Recensies van Bezoek aan de historische kelder
1 beoordelingen
Deze recensies zijn automatisch vertaald. Ze kunnen dus fouten bevatten.
Renars Vlag us
5,0
8 maanden geleden

Dit was een van de meest verbazingwekkende proefervaringen die we ooit hebben gehad, niet alleen vanwege de geweldige wijnproeverijen, maar ook vanwege de fantastische wijn- en gastronomische ervaring, op een zeer persoonlijke en romantische manier geserveerd door een uitzonderlijke Maltese familie! Kerstman en Renars

Bezoek aan de historische kelder

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte dankzij maandelijkse reisgidsen en tips voor je reizen met wijn en sterke drank. Oh, en ook speciale aanbiedingen!

Toonaangevende website voor wijn en sterke drank
liefhebbers en wereldreizigers.

+1400 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.