Quinta do Monte d'Oiro

Picknick op het platteland

2h00

1 beoordelingen 5,0
25,00 €

per persoon

Gratis afzegging tot 72 uur voor.

Over de ervaring

2h00

2 - 10 personen

1 proeverij
Bezoek en proeverij Privé bezoek
Beschikbaar vanaf: Engels,  Portugees
Gelegen in de wijnstreek van Lissabon (Alenquer), staat Quinta do Monte d'Oiro sinds de 17e eeuw bekend om zijn bevoorrechte terroir, rustend op klei-kalksteenbodems en met een sterke Atlantische invloed (het pand ligt op slechts 20 km afstand van de oceaan ), waar de wind permanent waait. Deze kenmerken hebben in de loop der jaren aangetoond dat ze de wijnen met grote frisheid, elegantie en balans versterken. Aangekomen op Quinta do Monte d'Oiro, wordt de bezoeker door de wijngaarden geleid voor een overzicht van onze productiefilosofie zowel op het veld als in de wijnmakerij. Daarna bezoeken we ons proeflokaal met een schitterend uitzicht over de vatrijpingsruimte. Hier worden alle rode wijnen "opgegroeid", beschermd door twee grote sculpturen: The Skill en The Art, twee belangrijke principes die de productie van Quinta do Monte d'Oiro aandrijven. De bezoeker krijgt dan een kaart met een suggestie van twee verschillende paden naar de picknickplaats, waar zal zijn: - een mand met regionale vleeswaren en kaas, brood, crackers, fruit, zelfgemaakte jam, zelfgemaakte visconserven, Torres Vedras-bonengebak ; - Quinta do Monte d'Oiro wit, rood of rosé (aantal flessen volgens het aantal deelnemers).

Wat zit er allemaal in

Proeven van 1 wijn
proeverij
maaltijd
Gids
Fles water

Over de gastheer

Quinta do Monte d'Oiro, gelegen in de regio Lissabon (in Alenquer), is al sinds de 19e eeuw bekend. XVII, als een bevoorrecht terroir, waar de klei-kalksteenbodems, het mediterrane microklimaat met Atlantische invloed (de Quinta ligt op slechts 20 km van de oceaan) en de permanente wind die de wijnen een grote frisheid, elegantie en balans geven.

Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 72 uur vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

Picknick op het platteland - Winalist

Quinta do Monte d'Oiro - José Manuel Ferreira Bento dos Santos, Alenquer, Portugal


Hoogst gewaardeerd door bezoekers
5,0 Keuze van bezoekers: Hoogst gewaardeerd Deze host kreeg geweldige recensies! Een must-see tijdens een bezoek aan de regio.

Recensies van Picknick op het platteland
1 beoordelingen
Deze recensies zijn automatisch vertaald. Ze kunnen dus fouten bevatten.
Denise Vlag pt
5,0
2 jaar geleden

We hadden de picknick! Het was super leuk en gezellig! Onze gastheren, Francisco en Teresa, zijn super aardig en behulpzaam. Het was een heerlijke middag! Bedankt.

Picknick op het platteland
Picknick op het platteland

Antwoord van Quinta do Monte d'Oiro:

Obrigada pelo seu feedback, Denise. Também para nós foi um gosto receber-vos aqui na Quinta do Monte d'Oiro! Obrigada e até uma próxima!

Misschien vind je dit ook interessant

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte dankzij maandelijkse reisgidsen en tips voor je reizen met wijn en sterke drank. Oh, en ook speciale aanbiedingen!

Toonaangevende website voor wijn en sterke drank
liefhebbers en wereldreizigers.

+1350 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.