1
/ 18
De familie Alessandro is sinds het begin van de 20e eeuw betrokken bij de wijnbouw, de maker van een productierevolutie rond de wijngaard en goede oenologische praktijken, die heeft geleid tot wijnen met een grote impact van de inheemse Nero d'Avola, Catarratto en Grillo en internationale variëteiten aangepast aan het gebied (Syrah en Sauv...
De familie Alessandro is sinds het begin van de 20e eeuw betrokken bij de wijnbouw, de maker van een productierevolutie rond de wijngaard en goede oenologische praktijken, die heeft geleid tot wijnen met een grote impact van de inheemse Nero d'Avola, Catarratto en Grillo en internationale variëteiten aangepast aan het gebied (Syrah en Sauv...
Vijf proeverijen om uit te kiezen uit de wijnen die op de markt verkrijgbaar zijn, behalve MNRL Vigna di Mandranova en Metodo Classico. De proeverij wordt vergezeld van brood en Alessandro di Camporeale EVO-olie.
Vijf proeverijen om uit de beschikbare wijnen te kiezen, met uitzondering van MNRL Vigna di Mandranova en Metodo Classico.
De proeverij wordt begeleid door lokale gastronomische specialiteiten (vleeswaren, kazen, olijven, enz.).
Drie proeverijen van drie verschillende jaargangen van een van de geproduceerde wijnen: de meest recente + twee te kiezen uit de beschikbare wijnen. De vierde proeverij wordt gereserveerd voor een ander label dat wordt gekozen uit de labels die op de markt verkrijgbaar zijn. De proeverij wordt begeleid door brood en Alessandro di Camporeale EVO-...