Château Arton

Côtes de Gascogne, Arton-stijl

2h00
8 beoordelingen 4,8
25,00 €

per persoon

Gratis afzegging tot 72 uur voor.

Over de ervaring

2h00

4 - 20 personen

8 proeverijen
Bezoek en proeverij
Beschikbaar vanaf: Frans,  Engels
Landgoed Arton opent zijn deuren voor u. Land van wijnstokken sinds de Gallo-Romeinse tijd, streeft ons landgoed de ambitie na om het oenologische potentieel van de regio te verkennen om de Côtes de Gascogne op het wijnschaakbord te herpositioneren. Onze droge, zoete, rode en rosé witte wijnen, geboren in het land van Armagnac, onthullen met finesse alle typiciteit van ons Haut-Armagnacais terroir en herdefiniëren de canons van de Côtes de Gascogne. Van de wijngaard tot de kelders, kom en ontdek de geheimen van hun productie en volg onze producentenverplichtingen. Kom na een rondleiding over het landgoed de signatuur van Arton proeven tijdens een becommentarieerd aperitief van onze IGP-wijnen. Elke cuvée is doordrenkt met het unieke karakter van ons landgoed, waar authenticiteit, uitmuntendheid en ondernemersgeest de boventoon voeren. - Toegang tot privétuinen en ontdekking van het landgoed (zijn geschiedenis, zijn geheimen). - Becommentarieerde wandeling in de wijngaarden, ontdekking van onze 8 druivensoorten en ons Haut-Armagnac terroir, initiatie in de kunst van het wijnstoken. - Bewustwording van onze milieubenadering. - Uitleg over Genodics-technologie: zorg voor de wijnstokken door middel van muziek. - Bezoek aan de verouderingskelder voor onze Armagnacs. - Becommentarieerde proeverij van onze wijnen. - Proeverij van lokale producten in overeenstemming met de selectie van wijnen. - Leuke activiteiten voor kinderen.

Wat zit er allemaal in

8 proeverijen
proeverij
Gids

Over de gastheer

Van wijnstok tot wijn, van wijn tot Armagnac. Alles gebeurt op het Domaine!
Arton is een familiewijngaard van 88 hectare gelegen op het platteland van de Gers. De familie Montal rijpt hun wijnstokken, hun wijnen en een zeldzame Haut Armagnac AOC. De eerste Armagnac die de Prix d'Excellence ontving op het Concours Général Agricole. Kom en ontdek de geheimen van een geweldige Armagnac en het brede aromatische palet van onze wijnen die met finesse alle typischheid van ons Gascon-terroir onthullen.

Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 72 uur vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of iets anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

Côtes de Gascogne, Arton-stijl - Winalist

Domaine d'Arton, domaine d'arton, Lectoure, France


Recensies van Côtes de Gascogne, Arton-stijl
8 beoordelingen
Deze recensies zijn automatisch vertaald. Ze kunnen dus fouten bevatten.
Mélanie Vlag fr
5,0
3 maanden geleden

Zeer leuke ontdekking, uiterst interessant! Toegewijde en gepassioneerde persoon die de ervaring nog leuker maakt! Ik raad het 100% aan en we komen terug!!!


Ida Vlag us
4,0
8 maanden geleden

Het was een prachtige plek om te bezoeken en te leren. Ze zouden baat kunnen hebben bij een vooraf geplande toespraak vóór de rondleiding om de rondleiding te helpen begeleiden. Mijn favoriete onderdeel was de proeverij aan het eind, met zelfs enkele lekkere hapjes.

Côtes de Gascogne, Arton-stijl
Côtes de Gascogne, Arton-stijl
Côtes de Gascogne, Arton-stijl

Jacques Vlag fr
4,0
11 maanden geleden


Marta Vlag us
5,0
12 maanden geleden

Het is de tweede keer dat we gaan. Fantastische ontvangst! De plek is prachtig, ideaal om wat wijnen en een paté te proeven. Proeverij van 5 wijnen en 2 armagnacs. Helemaal aanbevolen tijdens een bezoek aan het gebied. We komen terug!

Côtes de Gascogne, Arton-stijl
Côtes de Gascogne, Arton-stijl
Côtes de Gascogne, Arton-stijl

Margaret Vlag fr
5,0
een jaar geleden

1 2

Misschien vind je dit ook interessant

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse reisgidsen en tips voor uw wijn- en sterke drankreizen, samen met speciale aanbiedingen!

Toonaangevend platform voor wijn- en sterke drankliefhebbers, evenals wereldreizigers.

+1450 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.