Bezoek en proeverij kelderbezoek Te voet Cultureel / erfgoed begeleide Proeverij Ideaal voor gezinnen Ideaal met vrienden

Ontdekking van kruiden en planten voor de wijnstok

Vlag fr Frans
Vlag gb Engels

Onmiddellijke bevestiging na betaling.

Over deze ervaring en gastheer

Château Monestier La Tour nodigt u uit om zijn nieuwe gebouwen te ontdekken en zijn ervaring van biodynamica met u te delen.
Een tweetalige gids van het château nodigt u daarom uit voor een verklarend bezoek aan biodynamische teeltmethoden, te beginnen met de biodynamische tuin waar de planten worden gekweekt die worden gebruikt voor de behandeling van de wijnstokken. De deugden en functie van duizendblad, valeriaan, venkel en andere planten worden uitgelegd. Daarna gaat het verder met uitleg over dynamisering en infusies, essentiële processen van biologisch-dynamische teelt. Bezoek dan de vatkamer met zijn 26 roestvrijstalen vaten, de vatenkelder en het bezoek eindigt met de ontdekking van de kruidentheekamer.
En tot slot het proeven van het assortiment wijnen van het landgoed, zoals Bergerac, rood wit, rosé, rode Côtes de Bergerac en zoete wijn Saussignac, in onze onlangs gerenoveerde kelder.

Veiligheid


  • Hydroalcoholische gel staat tot uw beschikking
  • Er wordt een sociale afstand van minimaal 1,5 m aangehouden

Van 4 tot 35 mensen

1h20

Gratis voor kinderen jonger dan 18 jaar oud

De weg vragen

24240 Monestier, France

Winalistische zaken
Ondersteuning nodig voor een grotere groepsboeking bij Château Monestier La Tour ?
Onze reisagent zal contact met u opnemen met de opties.
Vraag een gratis offerte aan