Quinta Da Raza

Ontdek de natuurlijke wijnen van Quinta da Raza

1h30
1 beoordelingen 5,0
32,50 €

per persoon

Gratis afzegging tot 72 uur voor.

Over de ervaring

1h30

2 - 22 personen

3 proeverijen
Bezoek en proeverij Privé bezoek
Beschikbaar vanaf: Frans,  Engels,  Spaans,  Portugees
De natuurlijke wijnen van Quinta da Raza symboliseren ons verlangen om onze voorouders te eren en terug te keren naar een voorouderlijke manier van wijn produceren. Onze toewijding aan een holistische kijk op landbouw en ecologische duurzaamheid komt ook goed tot uiting op de etiketten van deze natuurlijke wijnen, waar we een eerbetoon brengen aan insecten - lieveheersbeestjes, gaasvliegen en carabidae - kostbare biologische hulpmiddelen bij biologische ongediertebestrijding en waarop de bouwdatum wordt vermeld. van onze eeuwenoude granietmolens die werden gebruikt voor het vertrappen van rode druiven.

Dit zijn wijnen die blijk geven van een minimale interventiebenadering, waarbij de natuur en wilde gisten de gisting die in de fles eindigt, laten dicteren, zonder toevoeging van sulfieten en zonder filtering.

Kom en ontdek alle subtiliteiten van de natuurlijke wijnen van Quinta da Raza, geharmoniseerd met biologisch geconserveerde sardines en makreel, die worden beschouwd als een van de lekkerste en gezondste lekkernijen van de Portugese keuken.

Wat zit er allemaal in

3 proeverijen
proeverij
Gids
Fles water

Over de gastheer

Met een geschiedenis die meer dan vier eeuwen teruggaat, zijn er veel herinneringen die generaties van de familie Teixeira Coelho hebben gekruist, met dezelfde passie en toewijding.

Met een bevoorrechte locatie, in het binnenland van de regio Minho, heeft het een microklimaat dat wordt beïnvloed door de Tâmega-rivier en de Serra do Marão, die de Atlantische winden onderscheppen. De wijngaarden van Raza ontwikkelen zich op deze locatie met de zorg en omstandigheden die deze unieke regio zo genereus biedt.

Met een prachtige blootstelling aan de zon, een hoogte van 250 meter en land van granietachtige oorsprong, met kleiachtige leistenen gebieden, ongebruikelijk in de Vinho Verde-regio, presenteert de wijngaard van Quinta da Raza een uniek terroir, dat de cultuur van de wijngaard versterkt door de kwaliteit van de druiven die hier worden geproduceerd, van Azal, Arinto, Avesso, Padeiro, Trajadura, Vinhão tot Alvarinho.

Quinta da Raza bevordert een natuurlijk evenwicht met de natuur en de omgeving eromheen, waarbij de biodiversiteit wordt behouden en deze synergie wordt bevorderd, wat tot uiting komt in een geïntegreerd milieuproductiesysteem.


Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 72 uur vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of iets anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

Ontdek de natuurlijke wijnen van Quinta da Raza - Winalist

Quinta da Raza | Vinhos de Quinta, 4890-571 Celorico de Basto, Portugal


Recensies van Ontdek de natuurlijke wijnen van Quinta da Raza
1 beoordelingen
Deze recensies zijn automatisch vertaald. Ze kunnen dus fouten bevatten.
Sophia Vlag fr
5,0
12 maanden geleden

Misschien vind je dit ook interessant

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse reisgidsen en tips voor uw wijn- en sterke drankreizen, samen met speciale aanbiedingen!

Toonaangevend platform voor wijn- en sterke drankliefhebbers, evenals wereldreizigers.

+1450 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.