Quinta Da Raza

Bezoek aan de wijngaard, moestuin en dierenboerderij

3h00
35,00 €

per persoon

Gratis afzegging tot 7 dagen voor.

Over de ervaring

3h00

4 - 22 personen

3 proeverijen
Bezoek en proeverij Privé bezoek
Beschikbaar vanaf: Frans,  Engels,  Spaans,  Portugees
Bij Quinta da Raza nemen we onze toewijding aan ecologische duurzaamheid en het beschermen van toekomstige generaties serieus. Met veel zorg en toewijding verzorgen wij dan ook onze Biologische Moestuin, met onze streekfruitbomen, aromatische kruiden als peterselie en oregano en groenten als spinazie, sla of heerlijke kool.

Ook op onze Animal Farm groeien de dieren gelukkig, in vrijheid en in volledige harmonie met de natuur op. Hier vindt u vogels van inheemse rassen zoals de Portugese hen, kapoenen, ganzen, eenden en Bísaro-varkens.

Tijdens dit bezoek raden we u aan om, naast de wijngaard, deze twee karakteristieke ruimtes van Quinta da Raza te ontdekken. Met familie of vrienden is dit de ideale activiteit voor wie de natuur respecteert en wil genieten van het beste wat deze te bieden heeft.

Geniet ten slotte van de gepersonaliseerde proeverij van 3 wijnen, de toast van Portugese jam en de kaasplank en regionale worstjes

Wat zit er allemaal in

3 proeverijen
proeverij
Gids
Fles water

Over de gastheer

Met een geschiedenis die meer dan vier eeuwen teruggaat, zijn er veel herinneringen die generaties van de familie Teixeira Coelho hebben gekruist, met dezelfde passie en toewijding.

Met een bevoorrechte locatie, in het binnenland van de regio Minho, heeft het een microklimaat dat wordt beïnvloed door de Tâmega-rivier en de Serra do Marão, die de Atlantische winden onderscheppen. De wijngaarden van Raza ontwikkelen zich op deze locatie met de zorg en omstandigheden die deze unieke regio zo genereus biedt.

Met een prachtige blootstelling aan de zon, een hoogte van 250 meter en land van granietachtige oorsprong, met kleiachtige leistenen gebieden, ongebruikelijk in de Vinho Verde-regio, presenteert de wijngaard van Quinta da Raza een uniek terroir, dat de cultuur van de wijngaard versterkt door de kwaliteit van de druiven die hier worden geproduceerd, van Azal, Arinto, Avesso, Padeiro, Trajadura, Vinhão tot Alvarinho.

Quinta da Raza bevordert een natuurlijk evenwicht met de natuur en de omgeving eromheen, waarbij de biodiversiteit wordt behouden en deze synergie wordt bevorderd, wat tot uiting komt in een geïntegreerd milieuproductiesysteem.


Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige terugbetaling van de boeking als de annulering plaatsvindt tot 7 dagen vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of iets anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

Bezoek aan de wijngaard, moestuin en dierenboerderij - Winalist

Veade - Peneireiros


Misschien vind je dit ook interessant

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse reisgidsen en tips voor uw wijn- en sterke drankreizen, samen met speciale aanbiedingen!

Toonaangevend platform voor wijn- en sterke drankliefhebbers, evenals wereldreizigers.

+1450 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.