Chateau De Tauzies

Senso speelse workshop

45minuten

2 beoordelingen 5,0
7,00 €

per persoon

Gratis afzegging tot 24 uur voor.

Over de ervaring

45minuten

1 - 5 personen

4 proeverijen
Wijn proeven
Beschikbaar vanaf: Frans
De aroma's van de wijnen hebben voor jou geen geheimen meer! Atypische en leuke oefening: we nodigen u uit om u te laten leiden door uw zintuigen om de meest karakteristieke aroma's van wijn te herkennen en uw reukgeheugen te creëren. Van spelen tot oefenen! Ontdek de 3 proeveringsfasen van een wijn: visueel, reuk (en pas toe wat je zojuist hebt gevoeld) en smaak door 4 wijnen van het landgoed te proeven. Leer wijn te ontcijferen met behulp van de woordenschat van ingewijden.

Wat zit er allemaal in

Proeven van 4 wijnen
proeverij

Over de gastheer

In het hart van de Gaillac-wijngaarden verwelkomt het Château de Tauziès u het hele jaar door in een intieme en groene omgeving. Naast zijn wijnstokken, cultiveert het de kunst van het leven in de Tarnaise: de terugkeer naar eenvoudige en authentieke geneugten.
Omdat het Château van modulariteit een bijzonder kenmerk maakt, kiest u het verblijf dat bij u past! Trakteer uzelf op een tijdloos haakje.
Alleen op zijn heuvels, omringd door wijngaarden, biedt het kasteel u een rustige omgeving voor zijn 15 ruime en comfortabele suites, met hun kitchenette (onze boxen: gourmet, aperitief en ontbijt zijn om te ontdekken).
De kelderruimte: 200 m², die uitkomt op het overdekte terras, zichtbare raamwerk, originele stenen uit de Cordais-streek, zal u toelaten uw mooiste recepties te vieren.
Om u te verrassen, zal de proefkelder uw smaakpapillen prikkelen met de wijnen van het kasteel, die van de regio en lokale producten. Neem de tijd om nieuwe druivensoorten te ontdekken, te wandelen of te fietsen, jeu de boules te spelen of te ontspannen onder de eeuwenoude ceders... Proef het geluk van een verblijf in het Château!
Reserveer je kamer of proeverij op 05 63 41 26 80.
Wees thuis in Tauzies.

Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 24 uur vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

Senso speelse workshop - Winalist

18 Route de Cordes, Gaillac, France


Hoogst gewaardeerd door bezoekers
5,0 Keuze van bezoekers: Hoogst gewaardeerd Deze host kreeg geweldige recensies! Een must-see tijdens een bezoek aan de regio.

Recensies van Senso speelse workshop
2 beoordelingen
Deze recensies zijn automatisch vertaald. Ze kunnen dus fouten bevatten.
Etienne Vlag fr
5,0
5 dagen geleden

Heel erg warm welkom van Aurelie die heel vriendelijk al onze vragen beantwoordde. Aurélie heeft een grote kennis van haar producten en heeft ervoor gezorgd dat we een uitstekende tijd hebben gehad op deze prachtige site. Aanbevelen..


Carole Vlag fr
5,0
7 maanden geleden

Ik raad deze workshop aan: een zeer vriendelijk welkom door een zeer charmante dame die niet op haar tijd kijkt en de geschiedenis, anekdotes, over haar regio deelt. Een moment van zeer aangename uitwisselingen en ontdekkingen in een perfecte omgeving!

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte dankzij maandelijkse reisgidsen en tips voor je reizen met wijn en sterke drank. Oh, en ook speciale aanbiedingen!

Toonaangevende website voor wijn en sterke drank
liefhebbers en wereldreizigers.

+1350 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.