Âme Wine

Wijn rally's door de wijnstokken

3h30

55,00 €

per persoon

Gratis afzegging tot 14 dagen voor.

Over de ervaring

3h30

10 - 30 personen

5 proeverijen
Rondleiding / excursie Privé bezoek
Beschikbaar vanaf: Frans,  Engels
Aangepast voor iedereen (beginners, redelijk ervaren of kenners), organiseert Âme Wine circuitspellen, wijnrally's en geweldige gepersonaliseerde quizzen. Ideaal voor een groepsontdekking van de wijngaarden, het terroir, het erfgoed op een route langs de wijnbouwers, restaurants en lokale producenten. Het is de perfecte formule voor al uw evenementen: verjaardagen, vrijgezellenfeesten, vrijgezellenfeesten, bruiloften of tijdens een verblijf onder vrienden... Een bewegwijzerd parcours van 5 km met enkele hints op uw weg en vragen over wijnstokken, wijn en lokaal erfgoed wacht op u! Natuurlijk heb je verschillende stops om te proeven en te praten over wijnen, druivensoorten, bodems, blind proeven in het hart van de wijngaard of in een wijnmakerij met een wijnboer. Je zult ook enkele lokale snacks proeven die zijn gemaakt door een lokale chef-kok en om het "mysterieuze ingrediënt" te ontdekken! Dan rapporteer je je antwoorden op je spelboekjes "Oeno-Quizz" die we je zullen geven. Het team dat de meeste punten scoort, wint een gastronomische prijs. * Op aanvraag is het mogelijk om de rally te realiseren per fiets, segway, all-terrain scooters (tegen meerprijs) * Op aanvraag kunt u een maaltijd voorzien na uw rally: een chique picknick of een landelijk buffet (met een meerprijs)

Wat zit er allemaal in

5 proeverijen
proeverij
Gids
Fles water

Over de gastheer

Een gezegde in onze streek luidt: "Onwetendheid over de Loire is geen excuus"! En omdat de Wijn een geweldig "excuus" is om een regio te ontdekken, hebben we een totaalconcept gecreëerd en onze aanpak bestaat uit een totale onderdompeling in de wijngaarden en de kennis van wijn in combinatie met regionale schatten, leuke activiteiten en de gastronomie van de regio. Âme Wine ontwerpt leuke wijnpresentaties à la carte, aangepast aan uw wensen en grenzen, om u een unieke ervaring te laten beleven. Elke proeverij vindt plaats in het hart van onze uitzonderlijke wijngaarden en over alle appellaties van de Loire, maar vooral in de AOC's van de Touraine: St Nicolas de Bourgueil, Bourgueil, Chinon, Vouvray, Montlouis-sur-Loire, Azay-le- Rideau.... De domeinen zijn speciaal uitgekozen vanwege hun productiekwaliteit, hun geschiedenis en hun grote erfgoed en we zullen u kennis laten maken met de wijngaarden van de Loire, door middel van een begeleide proeverij van een breed scala aan wijnen - mousserende, rood en snoep. In een leuke en vriendelijke sfeer ontdekt u de Loire-wijngaarden, de diversiteit, druivensoorten, bodems, maar ook de verschillende methoden van wijnbereiding, de productiefilosofieën. We willen vooral de waarden, de gezelligheid en het respect van het terroir doorgeven, in samenwerking met onze wijnmakersvrienden en lokale producenten. Het is mij een genoegen om mijn passie voor de Touraine met u te delen en u een werkelijk unieke ervaring te laten beleven. Onze sterke punten : Leuke en vriendelijke presentaties rond wijn, terroir in samenwerking met lokale partners. Een programma op maat afgestemd op uw wensen. Presentaties met proeverijen, bezoeken, activiteiten en gastronomie in 1/2 dag of hele dag. Eén aanspreekpunt van begin tot eind. U gaat zeker naar huis met een verbeterde oenologische opleiding, maar met een "stukje van de Loire-vallei" voor altijd in uw gedachten! Ik kijk er naar uit om je binnenkort te ontmoeten...

Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 14 dagen vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

Wijn rally's door de wijnstokken - Winalist


Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte dankzij maandelijkse reisgidsen en tips voor je reizen met wijn en sterke drank. Oh, en ook speciale aanbiedingen!

Toonaangevende website voor wijn en sterke drank
liefhebbers en wereldreizigers.

+1400 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.