Rivetto Dal 1902

The Vertical - Barolo retro

1h00

200,00 €

per persoon

Gratis afzegging tot 14 dagen voor.

Over de ervaring

1h00

2 - 6 personen

0 proeverijen
Wijn proeven
Beschikbaar vanaf: Engels,  Italiaans
Een retrospectief van Barolo langs enkele van de beste jaargangen van het verhaal! We zijn geboren in 1902, onze familie heeft een paar flessen per jaar bewaard en vandaag willen we onze kleine schat met je delen en je de beste Barolo-ervaring ooit laten voelen.

Wat zit er allemaal in

proeverij

Over de gastheer

ONZE AANPAK In 2011 zijn we biologisch gaan denken en handelen in de wijngaarden (officieel gecertificeerd sinds 2016). In 2015 zette onze evolutie zich voort met de introductie van een biodynamische benadering van het hele pand. De belangrijkste veranderingen om het ecosysteem te verbeteren zijn onder meer het toevoegen van bomen en planten in de wijngaarden, het aanleggen van een groene tuin en het bouwen van vogelhuisjes. Terwijl we altijd naar balans hebben gezocht in de wijngaarden, zoeken we het nu in elk deel van onze omgeving. Voor ons betekent dat geen chemisch wieden, geen systemische antiparasietbehandelingen en geen chemische bemesting. Daarnaast planten we gerst, haver en klaver tussen de wijnstokken om de grond te revitaliseren. Om de grond zacht te houden om de wortels van de wijnstokken niet te belasten. We gebruiken bevestigingsmiddelen om chemische behandelingen te verminderen en we maken zelfs onze eigen compost. Om zoveel mogelijk biodiversiteit te bevorderen, passen we landbouwdiversificatie toe door andere gewassen te integreren. Tot slot bottelen we altijd met de energie van de afnemende maan.

Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 14 dagen vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

The Vertical - Barolo retro - Winalist


Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte dankzij maandelijkse reisgidsen en tips voor je reizen met wijn en sterke drank. Oh, en ook speciale aanbiedingen!

Toonaangevende website voor wijn en sterke drank
liefhebbers en wereldreizigers.

+1400 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.