Domaine De Rocheville

Geheimen van wijnstokken Tour

2h00

1 beoordelingen 5,0
15,00 €

per persoon

Gratis afzegging tot 24 uur voor.

Over de ervaring

2h00

2 - 9 personen

4 proeverijen
Bezoek en proeverij Privé bezoek
Beschikbaar vanaf: Frans,  Engels,  Duits
Een bezoek van de wijnstok aan uw drankje! We bieden een gedetailleerde rondleiding in een landelijke omgeving die begint in de wijngaarden in de buurt van het domein om te praten over de cyclus van de wijnstok en het ecologisch verantwoorde werk van het landgoed. Je gaat verder door onze moderne kelders te bekijken om meer te weten te komen over de verschillende wijnbereidingen van onze 4 Appellations (Saumur-Champigny, Saumur Blanc, Saumur Rosé, Crémant de Loire). Sluit af met een proeverij, waarmee u de wijnen van het Domaine leert kennen terwijl u geniet van lokale gastronomische hapjes. Onze wijnen zijn al vele jaren Terra Vitis gecertificeerd en sinds 2019 Biologische Landbouw

Wat zit er allemaal in

4 proeverijen
proeverij
Gids

Over de gastheer

Domaine de Rocheville is een wijndomein uit de regio Saumur dat 4 verschillende appellaties omvat: Saumur Rosé, Saumur Blanc, Saumur-Champigny en Crémant de Loire. Niet alleen de wijnmakerij heeft altijd op een ecologisch verantwoorde manier gewerkt, maar ook de wijnen zijn sinds 2019 gecertificeerd voor biologische landbouw en sinds 2011 voor Terra Vitis. internationale wedstrijden. Zo zijn Le Roi 2014 ( Saumur Champigny) en La Dame 2014 ( Saumur Blanc ) beide winnaars van een zilveren medaille bij de Decanter World Wine Awards. Dankzij de uitzonderlijke ligging organiseert de wijnmakerij ook het hele jaar door vele evenementen, zoals rondleidingen door de wijnmakerij en wijngaarden, een tentoonstelling van zomerse foto's en schilderijen of de "Vins-Dredis", muzikale Happy Hours die in de zomer op vrijdagavonden plaatsvinden. . In 2020 werd Rocheville voor het tweede jaar op rij geselecteerd uit de finalisten van de Wine Tourism Trophies, uitgereikt door Terre de Vins Magazine en Atout France, en was verheugd een Grand Prix d'Or (gouden prijs) te winnen!

Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 24 uur vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

Geheimen van wijnstokken Tour - Winalist

Chemin des Hauts de Valbrun


Hoogst gewaardeerd door bezoekers
5,0 Keuze van bezoekers: Hoogst gewaardeerd Deze host kreeg geweldige recensies! Een must-see tijdens een bezoek aan de regio.

Recensies van Geheimen van wijnstokken Tour
1 beoordelingen
Deze recensies zijn automatisch vertaald. Ze kunnen dus fouten bevatten.
Celine Vlag fr
5,0
2 jaar geleden

Antwoord van Domaine De Rocheville:

Merci de nous avoir laissé 5 étoiles. Nous sommes ravis que votre expérience au Domaine de Rocheville vous ait plu et espérons avoir de nouveau le plaisir de vous accueillir à une prochaine occasion.

Misschien vind je dit ook interessant

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte dankzij maandelijkse reisgidsen en tips voor je reizen met wijn en sterke drank. Oh, en ook speciale aanbiedingen!

Toonaangevende website voor wijn en sterke drank
liefhebbers en wereldreizigers.

+1400 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.