Domaine De Rocheville

Elektrische rit in de wijngaarden

3h00

55,00 €

per persoon

Gratis afzegging tot 24 uur voor.

Over de ervaring

3h00

4 - 15 personen

0 proeverijen
Rondleiding / excursie
Beschikbaar vanaf: Frans,  Engels,  Duits
Ontdek de wijngaarden van Saumur-Champigny op elektrische tweewielers! Begeleid door een gediplomeerde sportinstructeur, ga op pad om de heuvelachtige landschappen van de heuvel van Parnay en zijn omgeving te bezoeken met behulp van een elektrisch ondersteunde fiets of een elektrische terreinscooter. Geniet van de uitzonderlijke landschappen van de Loire en de omliggende natuur terwijl u luistert naar de uitleg over de ecologische verantwoordelijkheid van Rocheville en de biodiversiteit eromheen. Terug op het landgoed kunt u uw ervaring afsluiten met een rondleiding door de kelders en een proeverij van onze jaargangen met lokale gastronomische hapjes

Wat zit er allemaal in

proeverij
fietsen
Gids
Fles water

Over de gastheer

Domaine de Rocheville is een wijndomein uit de regio Saumur dat 4 verschillende appellaties omvat: Saumur Rosé, Saumur Blanc, Saumur-Champigny en Crémant de Loire. Niet alleen de wijnmakerij heeft altijd op een ecologisch verantwoorde manier gewerkt, maar ook de wijnen zijn sinds 2019 gecertificeerd voor biologische landbouw en sinds 2011 voor Terra Vitis. internationale wedstrijden. Zo zijn Le Roi 2014 ( Saumur Champigny) en La Dame 2014 ( Saumur Blanc ) beide winnaars van een zilveren medaille bij de Decanter World Wine Awards. Dankzij de uitzonderlijke ligging organiseert de wijnmakerij ook het hele jaar door vele evenementen, zoals rondleidingen door de wijnmakerij en wijngaarden, een tentoonstelling van zomerse foto's en schilderijen of de "Vins-Dredis", muzikale Happy Hours die in de zomer op vrijdagavonden plaatsvinden. . In 2020 werd Rocheville voor het tweede jaar op rij geselecteerd uit de finalisten van de Wine Tourism Trophies, uitgereikt door Terre de Vins Magazine en Atout France, en was verheugd een Grand Prix d'Or (gouden prijs) te winnen!

Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 24 uur vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

Elektrische rit in de wijngaarden - Winalist

Chemin des Hauts de Valbrun, Parnay, France


Misschien vind je dit ook interessant

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte dankzij maandelijkse reisgidsen en tips voor je reizen met wijn en sterke drank. Oh, en ook speciale aanbiedingen!

Toonaangevende website voor wijn en sterke drank
liefhebbers en wereldreizigers.

+1350 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.