A La Francaise Provence

Wandeltocht door Avignon en het Pausenpaleis

3h30

59,00 €

per persoon

Gratis afzegging tot 24 uur voor.

Over de ervaring

3h30

2 - 14 personen

1 proeverij
Rondleiding / excursie
Beschikbaar vanaf: Engels
Verken Avignon tijdens een begeleide wandeling inclusief skip-the-line tickets voor het Palais des Papes en het proeven van een glas wijn.

Ga naar de top van de versterkte stadswallen en ontdek de tuinen van Rocher des Doms met uitzicht op de Rhône. Ontdek het rijke culturele erfgoed van Avignon: u leert dat het pausdom hier aan het begin van de 14e eeuw werd gevestigd.

Terwijl je door de geplaveide straten naar de Place de l'Horloge loopt, ontdek je het geheim van de beschilderde ramen van het theaterfestival dat elk jaar in juli plaatsvindt in de stad van de pausen. Bekijk het stadhuis met zijn klok en het stadstheater.

Aan het einde van uw bezoek is het tijd om te ontspannen! Geniet van een glas Côtes du Rhône-wijn vlakbij het Palais des Papes, een gezellig moment gegarandeerd.

Aan het einde van dit bezoek zullen Avignon en zijn Palais des Papes geen geheimen meer voor u hebben!

Vergeet niet om een paar comfortabele schoenen mee te nemen (type sneakers)!

Wat zit er allemaal in

1 proeverij
proeverij
Gids

Over de gastheer

Ons doel is om u onze regio te laten zien zoals wij dat willen; van binnenuit, op een manier die je in je eentje nooit zou kunnen ontdekken. Je gids neemt je mee buiten de gebaande paden naar unieke uitzichtpunten; zij zullen hun verhalen over de regio met je delen en hebben veel goede tips over waar je in het hoogseizoen kunt parkeren om zo tijd te besparen. Met hen ontdekt u de schatten van de regio in de beste omstandigheden. Ze zullen u met de grootste zorg vervoeren in comfortabele minibussen met airconditioning. Ons bureau biedt verschillende soorten rondleidingen aan die kunnen worden aangepast aan uw behoeften, uw timing en uw budget: - gedeelde rondleidingen, in kleine groepen van maximaal 8 personen, 7 dagen per week, 's morgens,' s middags of voor de hele dag. We bieden een aantal verschillende tours om de iconische bezienswaardigheden van de Provence te bezoeken. - privérondleidingen, of u nu met z'n tweeën, met het gezin of met een groep vrienden bent. Het bezoek verloopt in uw eigen tempo, zodat u de regio in perfecte omstandigheden kunt verkennen.

Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 24 uur vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

Wandeltocht door Avignon en het Pausenpaleis - Winalist

4 Rue De La République, 84000 Avignon, France


Misschien vind je dit ook interessant

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte dankzij maandelijkse reisgidsen en tips voor je reizen met wijn en sterke drank. Oh, en ook speciale aanbiedingen!

Toonaangevende website voor wijn en sterke drank
liefhebbers en wereldreizigers.

+1400 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.