Terres des Templiers
8 foto's
Terres des Templiers

Boek je bezoek op
Terres des Templiers

Languedoc-Rousillon Wijnmakerij / wijnboer Banyuls-sur-Mer
Op een uitzonderlijke plek, waar prachtige schatten op je wachten...

De Banyuls-wijngaard werd in 25 eeuwen geschiedenis gebouwd om een echt menselijk stuk te worden. Het werd onderhouden door generatie wijnboeren. Terres des Templiers, het kroonjuweel van de Catalaanse wijnhuizen, nodigt u uit voor een rondleiding van 40 minuten. Verken de rijke geschiedenis, voorouderlijke geheimen en tradities. Leer hoe de wijnen van Collioure en Banyuls worden gemaakt.

Bergen en zee, zon en wind worden één...

De "Grande Cave" (Grote Kelder) Terres des Templiers zal u verbazen. Er is overal een stukje magie dat zorgvuldig wordt beschermd en onderhouden door mens en natuur, tussen licht en schaduw. Na het bekijken van onze film "The Great Banyuls' Legend" zal een gids je alles vertellen over de wijngaard, wijnbereidingsprocessen en verouderingsmethoden. Al snel loop je tussen de eeuwenoude vaten, omringd door hun geur en sfeer. En dan zul je getuige zijn van de veroudering van talloze rode vaten buiten, badend in de zon en gebeten door de winterwinden.

Onze wijn

Druivensoorten gebruikt

Grenache Noir Syrah Carignan

Wijnen prijzen

€ 5,00 - € 1.000,00 per fles

Labels & onderscheidingen

Wijngaarden en ontdekking

Wijngaarden en ontdekking

Officiële onderscheiding voor een geweldige bestemming voor wijntoerisme
Guide Hachette

Guide Hachette

De weg vragen

Terres des Templiers, Route du Mas Reig, Banyuls-sur-Mer, France Frankrijk

Foto's van de wijnmakerij / wijnboer

  • Terres des Templiers
  • Bezoek en proeverij
  • Proeven

Veelgestelde vragen

Is Terres des Templiers vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Terres des Templiers in het weekend geopend? +
Terres des Templiers is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Terres des Templiers, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Terres des Templiers? +
Terres des Templiers proposes bezoeken en proeverijen, wijnproeverijen:
Moet ik reserveren om Terres des Templiers te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 1 uur tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Terres des Templiers? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 24 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Terres des Templiers ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Terres des Templiers is 15 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Terres des Templiers? +
De prijs van Terres des Templiers ervaringen is € 0,00. Klik hier om meer te weten te komen en een bezoek en proeverij te boeken
Misschien vind je het ook leuk in Languedoc-Rousillon

Bezoek Landen van de Tempeliers

Bezoek Terres des Templiers en ontdek het volledige wijnassortiment uit de kelder, profiteer ervan voor een gastronomisch uitje in deze wijngaarden met uitzicht op zee of een bezoek aan de kelders en het buitenteeltpark. Deze oude gewelfde kelder, een commanderij van Tempeliersmonniken uit de 13e eeuw, opent zijn deuren voor rondleidingen door deze kelders. De mogelijkheid om de originele productietechnieken van de grote wijnen van Collioure en Banyuls te ontdekken.

Bekijk meer