Château Lastours Gaillac

Zuid West Lisle-sur-Tarn, Frankrijk
Château Lastours Gaillac
Château Lastours is sinds 1579 een familiekasteel. Het is uitgegroeid tot een groot wijndomein. Afkomstig uit het verleden, komt u hier om een 16e-eeuws kasteel, Franse tuinen en een 17e-eeuwse duiventil te ontdekken die is geclassificeerd als een historisch monument van Frankrijk. Of u nu komt voor een wandeling, een proeverij of om wijn te kopen, u zult gecharmeerd zijn van de rustige, groene en vriendelijke omgeving die ontstaat. Laat u verleiden door een bezoek dat zowel historisch als oenologisch is: ontdek de evolutie van het huis door de eeuwen heen. We beginnen het bezoek eerst buiten rond de geschiedenis van het huis, daarna, in de frisheid van de kelder, gaan we verder met een benadering van de ontwikkeling van onze wijnen om het geheel af te sluiten met een proeverij.
Labels & onderscheidingen
Vigneron Indépendant
Vigneron Indépendant

Over

Château Lastours Gaillac - Winalist

Château Lastours, Lastours, 81310 Lisle-sur-Tarn, France

Veelgestelde vragen
Waar bevindt Château Lastours Gaillac zich?
Château Lastours Gaillac bevindt zich Lisle-sur-Tarn in het Zuid West wijngebied.

Misschien vind je ook iets leuks in Zuid West

Ontdek steden in de buurt van Château Lastours Gaillac

Bezoek Château Lastours

Kom en bezoek Château Lastours in Gaillac, Louis de Faramond, omringd door een dynamisch en gepassioneerd team, biedt zijn bezoekers een wandeling zowel historisch als oenologisch (kelder, 16e-eeuwse duiventil, Franse tuinen, enz.) wijnen van druivenrassen die typisch zijn voor het Gaillacois-terroir.

Château Lastours wijnen

In de wijngaarden is er een bebouwde oppervlakte van 60 hectare, waarvan een derde wit en tweederde rood, waardoor de productie van 11 cuvées mogelijk is gemaakt van traditionele Gaillac-druivensoorten zoals Loin de L'Œil, Mauzac en Muscadelle , zonder de traditionele Braucol en Duras in rood te vergeten.

Bekijk meer

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte dankzij maandelijkse reisgidsen en tips voor je reizen met wijn en sterke drank. Oh, en ook speciale aanbiedingen!

Toonaangevende website voor wijn en sterke drank
liefhebbers en wereldreizigers.

+1400 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.