Montefioralle
4 foto's
Montefioralle

Boek je bezoek op
Montefioralle

Toscane Wijnmakerij / wijnboer Florence
Montefioralle is a small family-run Chianti Classico winery. Our main production is wine in limited quantities, though. Every year approximately 12,000 bottles leave our cellar.

With only 4 hectares (10 acres) of vineyard, we are one of the smallest-sized wineries among the consortium of Chianti Classico producers.
The small quantity production enables the Sieni family to take care of every little detail in order to produce high quality Chianti Classico wine.

The vineyards, the winery, the cellar, and the shop are all located in the small medieval hamlet of Montefioralle, close to the town of Greve in Chianti.

Onze wijn

Druivensoorten gebruikt

Niellucio Cabernet Sauvignon Merlot

Wijnen prijzen

€ 14,00 - € 46,00 per fles
De weg vragen

Azienda Agricola Montefioralle Winery, Via Montefioralle, Greve in Chianti, Florence, Italie Italië

Foto's van de wijnmakerij / wijnboer

  • Wijnproeverij in Chianti

Veelgestelde vragen

Is Montefioralle vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Montefioralle in het weekend geopend? +
Montefioralle is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Montefioralle, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Montefioralle? +
Montefioralle only proposes bezoeken en proeverijen:
Moet ik reserveren om Montefioralle te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 2 dag(en) tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Montefioralle? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 24 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Montefioralle ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Montefioralle is 15 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Montefioralle? +
De prijs van Montefioralle ervaringen is € 25,00. Klik hier om meer te weten te komen en een bezoek en proeverij te boeken
Is het mogelijk om Montefioralle te privatiseren voor een bezoek? +
Montefioralle biedt aan om enkele van zijn ervaringen privé te beleven. Het betekent dat je de enige groep bent die de ervaring beleeft. Hier zijn de privé-ervaringen van Montefioralle:
Misschien vind je het ook leuk in Toscane