Fattoria La Maliosa
4 foto's
Fattoria La Maliosa

Boek je bezoek op
Fattoria La Maliosa

Toscane Wijnmakerij Manciano
Fattoria La Maliosa is a 160-hectare farm in the Maremman hills made up of arable lands, vineyards, olive trees and forests. It produces natural wines, extra virgin olive oil and honey.
The farm has held both organic and biodynamic certifications since 2010, reflecting a continued commitment over time. It’s here that Antonella Manuli has implemented a project based on quality, beauty and environmental wellbeing with complete respect for the territory and its originality.
De weg vragen

Fattoria La Maliosa, Manciano, Grosseto, Italie Italië

Foto's van de wijnmakerij

  • Fattoria La Maliosa
  • StarsBox picnic at sunset

Veelgestelde vragen

Is Fattoria La Maliosa vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Fattoria La Maliosa in het weekend geopend? +
Fattoria La Maliosa is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Fattoria La Maliosa, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Fattoria La Maliosa? +
Fattoria La Maliosa only proposes bezoeken en proeverijen:
Moet ik reserveren om Fattoria La Maliosa te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 3 dag(en) tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Fattoria La Maliosa? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 14 dag(en) voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Fattoria La Maliosa ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Fattoria La Maliosa is 2 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Fattoria La Maliosa? +
De prijs van Fattoria La Maliosa ervaringen is € 45,00. Klik hier om meer te weten te komen en een bezoek en proeverij te boeken
Is het mogelijk om Fattoria La Maliosa te privatiseren voor een bezoek? +
Fattoria La Maliosa biedt aan om enkele van zijn ervaringen privé te beleven. Het betekent dat je de enige groep bent die de ervaring beleeft. Hier zijn de privé-ervaringen van Fattoria La Maliosa:
Misschien vind je het ook leuk in Toscane