Domaine Riberach

Languedoc-Roussillon Belesta, Frankrijk
Domaine Riberach
Wijnsafari - Domaine Riberach - Winalist
Wijnsafari - Domaine Riberach - Winalist
Wijnsafari - Domaine Riberach - Winalist
Wijnsafari - Domaine Riberach - Winalist
Wijnsafari - Domaine Riberach - Winalist
Wijnsafari - Domaine Riberach - Winalist
Wijnsafari - Domaine Riberach - Winalist
Wijnsafari - Domaine Riberach - Winalist
Domaine Riberach - Winalist
Verified host Verified host - Winalist

Schema beheerd door host.

Ervaringen van € 80,00

In het hart van Occitanie en de Pyrénées-Orientales, op slechts 20 minuten van Perpignan, tekent een uniek gebouw een silhouet aan de voet van het middeleeuwse kasteel van 'Bélesta de la frontière', dit is Domaine Riberach! Tussen wijngaarden en struikgewas, in een gerenoveerde voormalige coöperatieve wijnmakerij, is ons landgoed de ideale plek voor liefhebbers van het slow life. Stijlvol, zen, verfijnd, eco, gastro... de lijst van bijvoeglijke naamwoorden is lang als het gaat om het beschrijven van dit landgoed dat een 4-sterren Eco-lodge hotel, een gastronomisch restaurant en een wijnmakerij met bistro biedt.

In harmonie met onze filosofie van 'elegie tot traagheid', biedt de Riberach-spa een bubbel van comfort in het hart van het hotel, verwennerij voor liefhebbers van welzijn, lichaamsverzorging en het langzame leven.

En niet te vergeten onze 'Nature & Progrès'-gelabelde biologische wijnen... Gevoed door de warme dagen en koele nachten van de Roussillon, die gepaard gaan met langzame rijping en uitstekend gezond fruit, zijn Domaine Riberach-wijnen ambassadeurs van elegantie. Vol van smaak, verfijnd en genereus, de namen van de wijnen spreken bedachtzaam voor zich: Thèse, Antithèse, Synthèse, Hypothèse*... om van te genieten, waarom niet, tijdens een wijntoerisme-escapade.

Boek nu uw ervaring

Wijnsafari
Wijnsafari
Wijnsafari
Wijnsafari
Wijnsafari
Wijnsafari
Wijnsafari
Wijnsafari
Wijnsafari
Wijnsafari

Wijnsafari Vlag -Frans Vlag -Engels

Gratis afzegging Bezoek en proeverij
4h00

4 - 8 personen

5 proeverijen
Een unieke zintuiglijke ervaring ... adembenemende landschappen! Meer weten
€ 80,00 per persoon
Meer details

Over

Domaine Riberach - Winalist

2 Route de Caladroy, Bélesta, France

Veelgestelde vragen
Moet ik reserveren om Domaine Riberach te bezoeken?
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden verwelkomd, is het beter om te reserveren voordat je erheen gaat. Je kunt tot 1 dag(en) op voorhand boeken.
Wat is het annuleringsbeleid van Domaine Riberach?
Je kunt je boeking kosteloos annuleren tot 14 dagen voordat je ervaring begint. Als het later is, neem dan gerust contact met ons op en ons team zal je graag helpen.
Biedt Domaine Riberach groepsactiviteiten aan?
De maximale opvangcapaciteit van Domaine Riberach is 8 perso(o)n(en).
Wat is de prijs van een bezoek aan Domaine Riberach?
De prijs van Domaine Riberach ervaringen is € 80,00.
Waar bevindt Domaine Riberach zich?
Domaine Riberach bevindt zich Belesta in het Languedoc-Roussillon wijngebied.

Misschien vind je ook iets leuks in Languedoc-Roussillon

Ontdek steden in de buurt van Domaine Riberach

Bezoek Domaine Riberach

Gelegen op 25 minuten rijden van Perpignan , aan de voet van het middeleeuwse kasteel van Bélesta in een grandioze en idyllische omgeving tussen wijngaarden en kreupelhout. Domaine Riberach is zowel een verfijnd, rustig, ontspannend hotel, een uitstekend gastronomisch restaurant, een spa, een kelder... kortom, een ongewone en onvergetelijke ervaring, een moment van volheid, rust, verandering van omgeving...: een pauze, een gastronomisch en ontspannend uitje: een langzame manier van leven! De kelder van het Domaine kan worden bezocht en kan het onderwerp zijn van een mooie becommentarieerde proeverij. De Thesis, Antithesis, Synthese en Hypothesis Cuvées zullen je boeien vanaf de eerste slok omdat ze het unieke karakter van het Terroir tussen land en zee uitdrukken.

Verblijf op Domaine Riberach

Het Domaine Riberach**** biedt eersteklas hotel- en gastronomische diensten in deze gerestaureerde voormalige wijnkathedraal in het dorp Bélesta, tussen de Pyreneeën en de Middellandse Zee. Wanneer u wakker wordt, is het ontbijt, geserveerd in de eetkamer of op het terras, een echt moment van delen en rust met zijn selectie van lokale producten, gebak en koekjes uit de oven van de banketbakker, fruit, jam... een royale en heerlijk momentje! Een spa, ook ingericht in oude vaten, biedt een zeer mooie ruimte om te ontspannen in een zeer mediterrane minerale sfeer.

Bekijk meer

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse reisgidsen en tips voor uw wijn- en sterke drankreizen, samen met speciale aanbiedingen!

Toonaangevend platform voor wijn- en sterke drankliefhebbers, evenals wereldreizigers.

+1500 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.