Winemax - Exclusive Wine Tours

Vaud Chexbres, Zwitserland
Winemax - Exclusive Wine Tours
Winemax biedt een toeristische ervaring op hoog niveau voor de meest veeleisende wijnliefhebbers. Een uniek aanbod om een van de kroonjuwelen van Zwitserland te ontdekken. Lavaux Vineyard Terraces, UNESCO-erfgoed sinds 2007, is een uitstekend voorbeeld van eeuwenlange interactie tussen mensen en hun omgeving, ontwikkeld om lokale hulpbronnen te optimaliseren om een zeer gewaardeerde wijn te produceren. Winemax biedt op maat gemaakte rondleidingen door de wijngaard, waarbij gasten kennismaken met de geheimen van typische Lavaux-dorpen, prachtige landschappen en ontmoetingen met gepassioneerde wijnmakers. Bezoeken omvatten het proeven van een fijne selectie wijnen, geserveerd met een aperitief in Zwitserse stijl gemaakt van lokale producten. Neem plaats in de WijnBus en ontdek prachtige landschappen en wijngaarden.

Over

Winemax - Exclusive Wine Tours - Winalist

14 Chemin Auguste Piccard

Veelgestelde vragen
Waar bevindt Winemax - Exclusive Wine Tours zich?
Winemax - Exclusive Wine Tours bevindt zich Chexbres in het Vaud wijngebied.

Misschien vind je ook iets leuks in Vaud

Ontdek Zwitserse wijnen met Winemax

Tijdens een exclusieve excursie onthult Winemax de mooiste uitzichtpunten over het adembenemende landschap van Lavaux en neemt je mee naar gepassioneerde wijnboeren, in het hart van hun landgoed. Op het programma, geschiedenis van de Zwitserse wijngaarden , cultuur, ontmoeting met wijnboeren, wijnproeven onder begeleiding van borden en een goed humeur.

Bekijk meer

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse reisgidsen en tips voor uw wijn- en sterke drankreizen, samen met speciale aanbiedingen!

Toonaangevend platform voor wijn- en sterke drankliefhebbers, evenals wereldreizigers.

+1500 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.