Bezoek en proeverij

Food and wine pairing

Vlag fr Frans
Vlag gb English

Onmiddellijke bevestiging na betaling.

Over deze ervaring en gastheer

After a tour of the vineyard and cellars, we suggest you to taste the jars made by Chef Aurélien Crosato for our great wines.
A sturgeon marinade for Château Bouscaut white and a pigeon terrine with foie gras for Château Bouscaut red.

Van 1 tot 6 mensen

2h00

Wat zit er in

Proeven van 2 wijnen

Gids

De weg vragen

Château Bouscaut, Avenue de Toulouse, Cadaujac, France

Foto's door gastheer

  •  - Food and wine pairing
  •  - Food and wine pairing
  •  - Food and wine pairing
  •  - Food and wine pairing
  •  - Food and wine pairing
  •  - Food and wine pairing
  •  - Food and wine pairing
  •  - Food and wine pairing
  •  - Food and wine pairing
  •  - Food and wine pairing
  •  - Food and wine pairing
  •  - Food and wine pairing
  •  - Food and wine pairing
  •  - Food and wine pairing
  •  - Food and wine pairing
  •  - Food and wine pairing
  •  - Food and wine pairing
  •  - Food and wine pairing
  •  - Food and wine pairing
  •  - Food and wine pairing
Winalistische zaken
Ondersteuning nodig voor een grotere groepsboeking bij Château Bouscaut ?
Onze reisagent zal contact met u opnemen met de opties.
Vraag een gratis offerte aan

Misschien ben je ook geïnteresseerd in