Bezoek en proeverij kelderbezoek Cultureel / erfgoed begeleide ongebruikelijk Proeverij Ideaal voor gezinnen Ideaal met vrienden

VinoSpirit: begeleide ervaringen

Vlag fr Frans

Onmiddellijke bevestiging na betaling.

Over deze ervaring en gastheer

VinoSpirit Experiences is vooral een avontuur dat je moet beleven in het hart van een domein dat op dezelfde historische plek interactieve en multi-zintuiglijke cursussen samenbrengt die zijn gemaakt rond de productie van wijnen en gedistilleerde dranken in de Provence.

Dompel jezelf onder in de wereld van wijnen en gedistilleerde dranken via verschillende ruimtes:

Vinoscénies: laat u het verhaal vertellen in de ondergrondse kelder ... Een audiovisuele reis door de tijd van Julius Caesar naar vandaag, om kennis te maken met de geschiedenis van de Provence, het leven van een wijnpriorij en van een familie door de eeuwen heen (gratis route ).

LiquoStories: een tiental rariteitenkabinetten in het hart van een magische zolder. De 5 zintuigen wakker! Ga op inwijdingsbezoek dat je meeneemt naar het hart van de grote families van geesten in de wereld (vrije route).

Universums vol verhalen over beschavingen, medicijnen, planten en de knowhow van het huis.

Le P'tit jardin du liquoriste: ontdek ter plaatse en onder begeleiding van een gids een dertigtal planten, bomen en struiken die de basis vormen van maceraties en infusies: grote alsem, bijvoet, verbena, koriander, tijm, rozemarijn ... Een reis naar de schatten van de natuur die bepaalde geheimen van planten zullen onthullen (rondleiding).

De wijnkelder: betreed een spannende wereld waarin de druiven veranderen in subtiele nectars: stap voor stap, begrijp de reis van de keldermeester en ontdek als je geluk hebt de bottellijn in volle gang!

De distilleerderij: dompel jezelf onder in de professionele backstage waar, door de magie van stills en voorouderlijke ambachtelijke knowhow, prestigieuze geesten worden geboren. Laat u meeslepen door de geuren van de lopende maceraties en ontdek de fabricagegeheimen van de meester-likeurmaker om de kostbare elixers te ontwikkelen (rondleiding - beschikbaar eind 2021: werk in uitvoering).

Daarna proef je in de kelder.

Veiligheid


 • Hydroalcoholische gel staat tot uw beschikking
 • Bezoekers dienen een geldige gezondheidspas te tonen.
 • Er wordt een sociale afstand van minimaal 1,5 m aangehouden

Van 1 tot 12 mensen

2h00

Wat zit er in

Proeven van 6 wijnen

Gids

Foto's door gastheer

 • - VinoSpirit: begeleide ervaringen
 • - VinoSpirit: begeleide ervaringen
 • - VinoSpirit: begeleide ervaringen
 • - VinoSpirit: begeleide ervaringen
 • - VinoSpirit: begeleide ervaringen
 • - VinoSpirit: begeleide ervaringen
De weg vragen

614 Route des Arcs, Taradeau, France

Winalistische zaken
Ondersteuning nodig voor een grotere groepsboeking bij Château De Saint Martin ?
Onze reisagent zal contact met u opnemen met de opties.
Vraag een gratis offerte aan

Misschien ben je ook geïnteresseerd in