Château Fombrauge

De geheimen van een uitzonderlijk terroir

2h00
199,00 €

per persoon

Deze ervaring kan momenteel niet worden geboekt.

Over de ervaring

2h00

1 - 10 personen

6 proeverijen
Wijn proeven Privé bezoek
Beschikbaar vanaf: Frans,  Engels
Château Fombrauge, Grand Cru Classé van Saint-Emilion, verwelkomt u in een uniek kader. U ontdekt de geschiedenis van dit oude kartuizerklooster en betreedt het voor een reis door de tijd om de elegantie en authenticiteit van een ander tijdperk te herontdekken. Tussen wijnstokken en kelders, door de vatenkamer, zullen de productietechnieken en geheimen van de Grand Cru Classé en die van de uitzonderlijke microcuvée Château Magrez Fombrauge geen geheimen meer voor u hebben. De privétour eindigt met een becommentarieerde proeverij van 6 wijnen, waaronder Château Fombrauge (Grand Cru Classé van Saint-Émilion) en Château Magrez Fombrauge wit en rood in Grand Cru van Saint-Émilion.

Wat zit er allemaal in

6 proeverijen
proeverij
Gids

Over de gastheer

De naam Fombrauge is afgeleid van "Fons brogiera", wat betekent "bron omgeven door heide en struiken". Deze bronnen die de naam van deze Grand Cru Classé hebben gemaakt, bestaan nog steeds en zijn te vinden in het hart van onze wijnstokken. De geschiedenis van Fombrauge is gekoppeld aan 3 families, de Canolle, de Dumas en de Taffard. Om alle rijkdom van dit terroir tot uitdrukking te brengen, combineert Bernard Magrez, eigenaar sinds 1999, voorouderlijke knowhow en nauwkeurige wijnbouw met Fombrauge. Met een wijngaard die zich uitstrekt over 58,60 hectare, is het precies deze buitengewone oppervlakte die zijn terroir een uniek karakter geeft... Een typisch kenmerk van diversiteit. Diversiteit van bodems maar ook veelvoud aan blootstellingen die Fombrauge-wijn zijn complexiteit en identiteit geven. Ontdek deze Grand Cru Classé, het grootste landgoed in Saint-Emilion en getuige van de geschiedenis van Frankrijk.

Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 24 uur vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of iets anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

De geheimen van een uitzonderlijk terroir - Winalist

Château Fombrauge, D243, Saint-Christophe-des-Bardes, France


Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse reisgidsen en tips voor uw wijn- en sterke drankreizen, samen met speciale aanbiedingen!

Toonaangevend platform voor wijn- en sterke drankliefhebbers, evenals wereldreizigers.

+1500 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.