Antonin Rodet
12 foto's
Antonin Rodet

Boek je bezoek op
Antonin Rodet

Bourgondië Wijnmakerij / wijnboer Mercurey
Het Imaginarium nodigt u uit om de wereld van mousserende, witte en rode wijnen uit Bourgondië en elders te ontdekken door middel van een modern en leuk bezoek. Ontdek het geheim van mousserende wijnen met La Magie des bulles en laat u het verhaal van de wijnstok en de mensen vertellen door middel van hun gereedschap, Sacrée Vigne!, een unieke klank- en lichtshow (vertaald in 5 talen).
Sluit uw bezoek af met een becommentarieerde proeverij van 5 wijnen uit de beste wijngaarden van Frankrijk en Bourgondië

Onze wijn

Druivensoorten gebruikt

Chardonnay Pinot Noir

Labels & onderscheidingen

Haute Valeur Environnementale

Haute Valeur Environnementale

De weg vragen

Antonin Rodet - Mercurey, Grande Rue, Mercurey, France Frankrijk

Foto's van de wijnmakerij / wijnboer

  • Antonin Rodet
  • Ervaar Bourguignonne
  • Ontdekking van onze terroirs
  • Food and wine tasting

Over de mensen

Derrière les vins Rodet en cache Anne-Laure Hernette, matre de chai. Sa volonté d'assurer une qualité constante et de mettre en avant notre style se retrouve dans chaque vin. Elle recherche avant tout à être le plus discrète possible dans son travail, pour révéler chacune de nos parcelle, tout en s'adaptant aux problématiques climatiques actuelles. Chaque lieu-dit possède ses particularités mais la finesse, l'élégance et le plaisir se retrouve dans chaque bouteille.
Over wijnbouwers - Antonin Rodet - Foto - Winalist

appellations

Veelgestelde vragen

Is Antonin Rodet vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Antonin Rodet in het weekend geopend? +
Antonin Rodet is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Antonin Rodet, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Antonin Rodet? +
Antonin Rodet proposes bezoeken en proeverijen, maaltijden:
Moet ik reserveren om Antonin Rodet te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 4 uur tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Antonin Rodet? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 24 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Antonin Rodet ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Antonin Rodet is 12 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Antonin Rodet? +
De prijs van Antonin Rodet ervaringen varieert tussen € 12,00 en € 20,00. Voor meer informatie en het boeken van een bezoek en proeverij, klik hier
Is het mogelijk om Antonin Rodet te privatiseren voor een bezoek? +
Antonin Rodet biedt aan om enkele van zijn ervaringen privé te beleven. Het betekent dat je de enige groep bent die de ervaring beleeft. Hier zijn de privé-ervaringen van Antonin Rodet:
Misschien vind je het ook leuk in Bourgondië