Maison Régnard
7 foto's
Maison Régnard

Boek je bezoek op
Maison Régnard

Bourgondië Wijnmakerij / wijnboer Chablis
Régnard, een van de oudste en meest prestigieuze huizen van Bourgondië in Bourgogne, werd in 1860 opgericht door Zéphir Régnard.
In 1984 kocht Baron Patrick de Ladoucette Régnard en heeft sindsdien de stijl en traditie van deze wijnen bestendigd en verbeterd.
Het prachtige Maison Régnard in Chablis is een van de laatst overgebleven domeinen die de kelders, de wijnmakerij en verschillende gebouwen in dit beroemde dorp in de Yonne nog in hun bezit hebben.
De heer de Ladoucette heeft dit prestigieuze domein uitgebreid tot de wijnhoofdstad van Bourgogne, gelegen in het hart van de historische stad Beaune, waar hij een prachtig herenhuis aan de rue des Tonneliers bezit, evenals 18e-eeuwse kelders.
Deze twee unieke locaties met een rijke geschiedenis nodigen u uit op een begeleide reis om deze majestueuze wijnen te ontdekken, waarvan de meest bekende worden geserveerd aan de beste tafels en gastronomische restaurants in Frankrijk en internationaal.
De weg vragen

Maison Régnard, Boulevard du Docteur Tacussel, Chablis, France Frankrijk

Foto's van de wijnmakerij / wijnboer

  • Maison Régnard
  • 4 juni - Lentewandelingenavond 2022
  • 4 & 5 juni - Lentewandelingen, 10e editie

Beoordelingen van gasten

4
(1 beoordelingen)
User Avatar
Juan pascual R. Vlag gb 2 maanden geleden

Was a great experience We tast a lot of wines, from the youngest and freshest to the oldest top. Nice, very nice

Veelgestelde vragen

Is Maison Régnard vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Maison Régnard? +
Maison Régnard proposes maaltijden, bezoeken en proeverijen:
Moet ik reserveren om Maison Régnard te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 1 uur tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Maison Régnard? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 24 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Maison Régnard ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Maison Régnard is 30 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Maison Régnard? +
De prijs van Maison Régnard ervaringen varieert tussen € 0,00 en € 160,00. Voor meer informatie en het boeken van een bezoek en proeverij, klik hier
Misschien vind je het ook leuk in Bourgondië